0

kadınları esmer-sarışın, uzun- kısa, zayıf-şişman açık tenli- koyu tenli diye ayırmanın bi manası yok. erkekler sarışın sever diye de bi algı olmuş ondan ülkede çoğu kişi çakma sarışın.. sen esmer severim sarışın severim vs. dersin ama karşına tam tersi biri çıkar ondan etkilenebilirsin.

0

erkekler geçmişten günümüze kadar sürekli olarak beyaz tenli kadınları daha ön planda tutmuşlardır ve gerçekten sarışın olan bayanlar beyaz tenli oluyorlar çakma sarışınlara değil lafım elbette gerçekten sarışın olanlara ancak esmer kadınlardan da hoşlanan erkek sayısı az değildir ne demişler sarışının adı esmerin tadı :)

0

sari renk onlara farkli ve cekici geliyor sanirim.sarisinin adi esmerin tadi diye bir klise söz geldi aklima nedense birde sibel can ve nukhet durunun yillar once yaptigi tv programi bu isimle sibel sarisin nukhet esmer :) nerden nereye

0

allahım ya bende bunu anlamıyorum bu erkekler ne istiyor acaba sanki hepsi çok yakışıklıymış gibi bide kadınlar arasında guzel çirkin seksi diye ayırt ediyorlar.çoğu kendini yakısıklı hisseden erkek basmış proteini kollarına ben güçlüyüm ben vücutluyum diye geçiniyorlar önce bir adam olsunlarda ona göre sarışın kadın arasınlar .yada gayet güzel karısı olanlarda iki günlük heyecan için başka kadınlara gidiyorlar neymiş o daha güzelmiş peki karını severek almadın mı yahu be adam .e kadınlarda sen çirkinsin diye başka erkeğe gitsin o zaman çok saçma bence bu erkekler ne istediklerini bilmiyorlar

0

bunun artık tamamen bir algı haline geldiğini düşünüyorum. kadın güzel, bakımlı, fit bir vücuda sahip, sarışın, seksi olarak cinsiyetleştirilmiştir çünkü. toplumdaki her kurum ve her tanım cinsiyetleştirildiği gibi, kadınları da kendi içinde ayrırarak bu cinsiyetleştirme yapılmıştır. bazen insan gerçekten neyi beğenip beğenmediğini düşünmeden, en çok duyduğunu, gördüğünü ya da ona dayatılanı söylüyor çat diye cevap olarak.

0

bu konuyu hala anlamış değilim ama sarışın kadınlar da güzeldir esmer kadınlarda ama tabii ki de her zaman tercih esmer kadınlar da uyandır diye düşünüyorum çünkü ben de esmer olduğum için bu yorum yapıyorum lütfen sarışınlar üzerine alınmasınlar bilemiyoruz erkeklere sormak lazım bence bu soruyu erkeklerin cevaplaması lazım diye düşünüyorum en net cevabı onlar verir.

0

ben kadınım erkekler neden beğenir bilemem anca tahmin ederim onlara sarışın karı daha iyi geliyordur ama bnm bildiğimde erkeklerin esmer kadınlardan hoşlandığı bilmiyorum ama baktığı sarışınlarda hep çakma sarışın :)