0

erkeklerden cok kadinlar daha zekidir.daha bilgili ve kurnazdir.kotu anlamda deil yani kurnazlik islerini bilirler hemde hemen unutmazlar vede yapilana kadar insana rahat vermezler bu konuda.

0

kadınlarmı erkeklermi daha zekidir sorusunu net bir cevap verilemez bana göre.çünkü kadınlarında erkeklerinde hem zekileri vardır hem de zekalarını hiç kullanamayanları. bu tamamen kişiden kişiye değişiklik gösteren bir şeydir. zeka ve aklını kullanma yetenekleri herkeste olan bir şey değildir. kadınlar erkeklere göre çok daha fazla duygularıyla hareket edebilirler. böyle bir durumda kadınların zekalarından şüphe edildiği zamanlar oluyor maalesef. erkekler çok daha fazla mantık çerçevesinde düşünceler içerisine girebiliyorlar. ancak bu durum kadınların ,erkeklerden daha az zeki olduğu anlamına gelmemektedir. çok başarılı kadınlar vardır ve çok iyi yerlere giderek çok büyük başarılara imza atmışlardır. o yüzden zeka kavram genellememiz doğru bir şey olmaz.

0

yerine göre kadınlar zekidir bazen erkekler zekidir ama genellikle kadınları erkeklerden daha zeki buluyorum çünkü erkekler çok basit dusuncelere sahip insanlardır.

0

böyle bir soru sorulması bile ayrımcılığınızı ortaya koymakta.zekilik kadın erkek diye ayrılamaz her iki kesimden de zeki insanlar çıkar

0

kadınlar yapılan araştırmalara göre daha zeki fakat özellikle bizim gibi toplumlarda kadına pek değer verilmediği için kadınlarımız kısıtlanıyor yeteneklerini zekalarını ortaya koyamıyorlar