0

iş stresi çalışan herkesin başına bela olmuş bir stres biçimidir hem kadınlar hem de erkekler iş hayatında stres yaşayabilirler bunun cinsiyetle herhangi bir alakası yoktur bununla alakalı olarak insanın kişilik yapısına örnek gösterebiliriz eğer kişiliğiniz çok titiz bir insansanız iş yerinde daha çok stres sahibi olan bir insansınız dır demektir umarım herkes stres yapmadan mutlu olarak çalışabileceği bir işe sahip olur.

0

bu olay yaptigi ise gore degisir ama tabiki.isle alakali ise belki o kadar olmazda evi dusunurse aklinda soru isareti varsa ozman daha sikintili olur kadin icin erkeklerde o kadar deildir bu olay.

0

iş yerine ve kişiye göre değişiklik gösterebilir. genelleme yapmak yanlış olur.

0

kadinlar daha streslidir.erkekler daha coknisebodakli calisirlar ama.kadinin aklinda bir suru sorun dusunce sorumluluk vardir

0

kadınlar daha çok streslidir. çünkü en ufak bir hatasında ya maaşından kesilir, ya işten çıkarılma tehlikesiyle yüz yüze gelir, aynı hataları birçok defa yapan erkek personellere bu olmaz. kadın toplumun her alanında erkeklerden daha çok streslidir. özellikle de çalışan bir anneyse.

0

bence kadınlar daha streslidir.erkekler ne yapıcağını felan bilir bence.

1

bence kadinlaf biraz daha strestlidir erkekler de bi rahatlik vsr genel anlamda

1

erkekler daha stresli oluyor. çünkü tüm müsterilerle erkekler uğraşmak zorunda.

1

kadınlar çünkü kadınlar yaptıkları işin sağlam olmasını isterler
erkekler...:dd