0

1 litreye 2 limon 1 portakal buzlukta dondurulan limon ve portakal daha sonra blenderden geçirilir biraz şeker karıştırılır ikram edilirken taze nanede eklenebilir

0

isteiğimize göre 5-10 limon, 2 su bardağı toz şeker, 5 su bardağı içme suyu, yarım demet nane, 1 su bardağı buz. toz şekeri rendelenmiş limon kabuklarıyla be limonlarla berabere uzun süre yoğurursak limonatanın aroması artacaktır diye düşünüyorum. limonun kabukları rendelenir rendenin kalın tarafını kullanmaysan özen gösterelim ve beyaz kısmı almamaya çalışalım ardından toz şekerle harmanladıktan sonra soğuk suyu ilave edelim naneleri robottan geçirip içine atabiliriz ardından buzları da ekleyip biraz bekletelim

0

üç tane limon bir portakal dilimdir ve buzlukta biraz bekletilir donunca rondodan çekilir ve üzerine soğuk su eklenir. istendiği kadar şeker atılırız. çok şekerli sevmiyorsanız az atın şekeri.

0

pazardan alınan sulu yumuşak limonlar su ile iyice yıkanır. makine ile kesilen limonlar sıvı hale getirilir. biraz su ilave edilir ve çocuklara sunulur.

0

limonların kabuklarıyla. normal limonu sıkarak ta yapılır, sıktığın limon suyuna nane eklersin. seker katarsın, su katarsın al sana limonata.