0

iş bulabilmek için aslında ilk önce insan kendini geliştirmesi gerekir diye düşünüyorum zaten tecrübeli insanları çok fazla alıyorlar ve geliştiriyorsa eğer kendini bir insan iyi bir şekilde geliştirmişse gerçekten o kişiyi işi alıyorlar.eğer ki hiçbir şekilde kendi geliştirmemişse iş tecrübesi yoksa hiçbir şekilde almıyorlar kapı kapı sadece dolaşıyorlar.o yüzden ilk önce tecrübesi olması gerekiyor insanın özellikle de işsiz kaldığı dönemlerde kendini geliştirmek için en azından iki tane dil öğrenebilir nerse bilgisayar eğitimi alırlarsa gerçekten onlar için çok faydalı olur çünkü birçok iş yerinde artık ingilizce ve bilgisayar konusunda gerçekten çok önem veriyorlar bunlara o yüzden onları öğrenirlerse gerçekten kendileri için çok iyi olur. genel anlamda bunları yaparsa gerçekten iş bulmak için bunları yaparsa gerçek çok iyi olur onun için.iş bulabilmek için özellikle de artık internette bir sürü site var bu sitelerden en azından bir cv bırakıpbu sitelerden takip ederek en azından bir iş bulabilir kendi alanında veya hangi bölümü okudun son bölüm hakkında o işe başvurarak en azından bir iş bulabilir diye düşünüyorum.zaten insanların çoğu artık internetten iş bulma derdindeler artık gidip de bir yere iş bulunuyorlar insanlar internet o kadar günümüzde çoğaldı ki o kadar yayılmaya başladı ki artık her şey oradan yapılıyor o yüzden de internetteki birçok işveren sitesinde girip buradan kendi alanlarında iş başvurusu yapabilirler. tabii ki de ilk önce internetten araştırıp daha sonra bir kenara yazarak o iş yerine bizzat kendi gidip özgeçmişini bırakırsa gerçekten çok iyi olur en azından iş başvurusu yaparsa bir değerlendirmeye alırlar belki onun için gerçekten çok iyi olur diye düşünüyorum.

0

ilk olarak hangi işte el becerin ve deneyimin var onu bulmalısın. ardından internet üzerinden yada gazetelerde bulunan iş ilanlarını arayıp görüşmen gerekir. is kur gibi firmalara da başvura bilirsiniz.

0

ilk önce çalışmaktan mutlu olacağın işlerin bir listesini yap. çünkü bulduğun işi severek yapmazsan her işe gittiğinde cehenneme gidiyormuş gibi hissedersin kendini. listeni yaptıktan sonra internette bunun için araştırmalar yap. ne kadar maaş alınıyor bu sana yeter mi diye kontrollerini yap ve uygun olmayanları listeden çıkar. gazeteler de hala iş ilanları var mı bilmiyorum ama internette bir çok iş arama sitesi var onları kullanabilirsin. tabii başvuru yapman için güzel bir cv’ye ihtiyacın olacak başvuru sırasında kullanmak için mutlaka cv hazır olsun bir kenarda. internette yaptığın başvurularla da bazen olmuyor maalesef. bu yüzden al eline cv bin kopyalarını çalışmak istediğin her şirkete bırak. kimse cv istemiyoruz demeyecektir. arkadaşlarına da söyleyebilirsin iş aradığını ve onlar sana göre bir iş ilanıyla karşılaştıklarında hemen sana haber vereceklerdir.

0

iş bulmak için kapı kapı gezenler var onun dışında iş ilanlarına bakanlar var internet üzerinden yapılan iş duyurularını aramak var.