2
0

şu an sitedeyim cevapsız soruları cevaplamaya çalışıyorum. bir yandan bilgi ediniyorum bir yandan cevap veriyorum. biraz da yorgunum ev işi, çocuk derken yoruldum niyeyse.

0

şu an çok keyfim tadım tuzum yok. girdim siteye baktım.. sizin sorunuzu gördüm cevap verip belki bir kaç soru toplasanız 5 dakika kalmadan yine gideceğim. çok canım istemiyor cevaplamalar, eskiden hep bilgi sorularına cevaplar verirdim. googledan cevaplarını araştırır okur ve yorumumu yazardım. ben bir soruya beş dakikaya kadar neredeyse zaman harcarken baktım millet düz yazı uzata uzata (şimdi yaptığım gibi) yazıp benden çok kazanıyor. aptallığına doyma dedim kendime, bende başladım sadece yorumlar yazmaya. en kolayı, mis, risksiz, tam bu millete uygun tembel işi. ama vicdan var bir de.. beni rahatsız eden, işte tam da o yüzden bakıyorum millet soru sormaya gelince maşallah bilgili bilgili ama cevaplamaya gelince o soruları soranlardan da tık yok. fazla kalmıyorum görünce de.. yeter her gün yaz beş altı satır çek git diyorum kendime. vicdanımın hatırına. iyi günler.

0

şuan sitedeyim ve cevapsız sorulara bakiyorum cevaplayabilecegim sorular var mi diye. ilkten kolay cevaplayabilecegim sorulara yaziyoeum. onsan sonra bilmediklerimi arastirip oyle crvap yazacagim.

1

şuan uyumuştum uykudan uyandım ve yemeğin hazırlanmasını bekliyorum.

2

daha yeni bulaşıkları yıkadım ve şuan oturuyorum.

0

klasik müzik eşliğinde sitede sorulan sorulara cevap yazıyorum. bir yandan para kazanmak ve bir yandan da bir şeyler öğrenip güzel zaman geçirme peşindeyim. tabii yaklaşan sınavlarımı da düşünüyorum ama sadece iki dersim olduğu için çok da önemsemiyorum. ayrıca daha bir hafta sürem var. günde bir saat bile çalışsam yeter düşüncesindeyim. birazdan annem kahve yapacak ve beni balkona çağıracak bir yandan da onu bekliyorum. ben aynı anda ne çok iş yapıyormuşum. evet arkadaşlar düşünmekte bir iştir. ve belki de en ağır iştir. burada kafa patlatmaktan bahsediyoruz. :) sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim.

0

şuan netten farklı arayışlar içerisindeyim vaktimi boşa harcamak yerine daha verimli olmaya çabalıyorum kendimce.

0

evdeyim cocuklar duymasını izliyorum

1

dersteyim ve bu siteye yaziyorum sikildim

1

yaprak dökümü izliyorum suan da

0

aynen bende öyle :)) yorucu bi gün olcak
iyi günler dilerim

1

okuldayım dersin başlamasını bekliyorum.