0

bilen bir kişiye göre yemekler kolay gelir. mesela kimine göre bulgur pilavı veya pirinç pilavı zor gelir kimine göre kolay gelir. bana göre en kolay yemekler aparat olarak hazırlanan veya kısa sürede yapılan şeylerdir. mesela mücver, graten, kızartma, salata, hazır yufkadan börek, makarna, pilav, patates fırınlama gibi birçok şey kolaylıkla yapılır. mücveri hemen patatesle veya kabakla çabucak yapıp kızartabilirsin. çorba falan da kolay oluyor. koy malzemeleri düdüklüye çabucak hazır. birçok çeşit salata var onlarda çabucak yapılabiliyor. çoban salatası, mevsim salatası, kaşık salatası vs.

0

biber kızartması domatesli,
patates kızartması,
çorbalar,
yumurta filan.

0

öğrenci evinin vazgeçilmezi makarna:) onun dışında patates kızartması, yumurta, hazır çorba

1

makarna ,patates ,yumurta en kolay yemeklerdir
koy yayağı gı kır yumurtayı :)

0

makarna ,patates kızartması ,kısır ,patates köftesi ,çorbalar bunlar bence kolay yemekler.

0

makarna, pilav, salata, kızartma ayrıca hazır çorbalar en kolay yemekler.

0

hazır satılan gıdalar ve konserve gıdalar var.
evde yapilacak şeyler soruyorsan patates kızartması makarna ekmek arası atıştırma falan.

0

yumurta,makarna,patates kızartması,hazır corbalar gibi yemekler kolay hazırlanan yemeklerdir.

0

makarna ama tabi sos olayına girmezseniz hazır çorba da baya kolay tencerenin içine paketin arkasındaki miktar kadar su koyup karıştırıyorsun.

0

pilav, makarna,çorba,türlü,patlıcan kebabı,kızartma,melemen,sucuklu yumurta,bunlar genelde çok çabuk hazirlana bilen yemeklerdir.

0

hemen yapılacak makarna var. patates kızartması filan var kolay olan. yani daha doğrusu kızartma grubu.. gözleme yapılabilir. yufkacıdan yufkayı alın arasına peynir koyup katlayın sora tavaya :d :d bence yapılabilir. :) sonracıma aslında tavuk diyeceğim ama.. baget alın pişirin sadece pişme süresinen dolayı biraz geç olur ama :) üstüne gelecek kadar su koyun ve suyunu çekene kadar pişirin.

0

pilav kolaydir. makarna öncelikle en kolay yemek. menemen. corba turleride cok kolaydir ozelliklede hazir corbalar ben hic sevmem ama ogrenciler icin buyuk bir yardimcidir eminim.

2

kolay yemek hazır çorba veya hazır makarna oluyor. yada bimde falan hazır döner var.

1

bi yumurta kırmak birde makarna yapmak kolay başkada yemekler kolay değil ustasına göre değişir mesela bana her yemek kolay artk hepsini biliyorum yapmayı iki kişi olduğum içinde çabucak yaparım hep ama herkes yemek yapar ama lezzetini turturamaz :)

3

makarna ve hazır çorbalar yapılması en kolay olan yemeklerdendir.

1

sahanda yumurta yapmak en pratik bir de çay off ne yenir be

1

en kolay yemek makarna dır herkes yapabilir suyu koy ardından markarnayı at :)