0

ben hergün duş yapıyorum vücudun ihtiyacı var ama saçlarımı her günyıkamıyorum

0

insanlar normalde haftada bir defa giriyorlar ama yanlış birşey sadece bir gün kirlenmiyoruz ki, 1 haftanın kirliliği, ter kokusu hep üstünüzde onun için hergün duş almamız lazım. ben 2 güne bir banyo olurum. bir yerde çalışıyorsam ise işten geldikten sonra hemen hergün banyoya girerim.

1

yazın günde en az 3 kere girilmeli.. artık doğal gazdan ötürü bu çok kolay bir şey.. kışın ise gün aşırı en az girilmeli diye düşünüyorum. eskiden bizim çocukluğumuzda sadece pazar günleri banyo günüydü..soba olurdu banyoda.. ince uzun, silindir gibi.. çelik gibi bir karışım beyazdı.. cayır, cayır yanardı soba.. ilk babam girerdi.. sonra bizler girerdik..annemde en son girip banyoyu da temizleyip yerleri kurulayıp çıkardı.. ne zorluklar çekmiş eskiler.. kimse şimdilerde halinden şikayette bulunmasın lütfen..

1

haftada sağlığımız ve rahatlığımız için 3-4 kere duş almalıyız.

1

2 kez .

0

vallahi kaç kez duşa girmeliyiz bilmiyorum ama ben iki güne bir yapıyorum .annem bana çok banyo yaptığımız söylüyor. ben saçlarım çok yağlandığı için sürekli duşa girme ihtiyacı duyuyorum ama saçları çok yağlanmaya arkadaşlar 3 güne 4 güne bir de yapabilirler ama ben de duş alma süremiz 5 günü geçmemeli diye düşünüyorum. 5 gün dediğim de bazen zor şartlarda oluyor mesela sıcak su bulamıyorlar o yüzden 5 gün bile fazla yani ben iki güne bir yapıyorum.

1

bence mutlaka temiz kalmak için haftada 2 kez duşa girmeliyiz.eğer spor salonuna felan gidiyorsakta ondan dönüşte saten mutlaka duşa girmeliyiz.çünkü terli terli ortalıkta gezmekte kötü olabilir yani.ben haftada fazla işim olmadığı sürece çarşamba ve pazar günleri duşa giriyorum.gayet güzelde oluyor mis gibi temiz şekilde geziyorum.herkesede tavsiye ederim yani.

1

2 günde bir yapılmalı fikrimce özellikle yazın ama kışın haftada 2 yeter bence