0

duruma göre bazen sürekli dışarıda yemek yiyorum bazen hiç yiyemiyorum bu ara diyetteyim zaten o ihtimal iyice azaldı

0

haftada 4-5 gün dışarda yemek yemek zorunda kalıyorum maalesef.

0

fazla dışarıda yemeği sevmem ama biraz değişiklik lazım

0

haftada en az bir kez dışarda yemek yiyorum. evde yemeye özen gösteririm ancak uzun saatler dişarda olduğum zamanlarda dışarda yemek zorunda kalıyorum.

0

neredeyse hiç yemiyorum desem yeridir çünkü dışarıdaki yiyecekler yanık yağ vesaire gibi zararlı gıdalar var ve bu gıdalar damarlarımızı dıkıyor dikkat edilmesi gerekiyor

0

haftada bir iki sefer ayda beş altı defa dışarıda yemek yiyorum değişkenlik gösteriyor tabi bazen çok param olduğumda hep dışarıda yiyorum.

0

dışarda yemek yemeği seviyorum. genelde bildiğim yerleri tercih ediyorum. şuan küçük bebeğim olduğu için bazen yemek yapmaya fırsatım olmuyor böyle zamanlarda da eve sipariş veriyorum. yani haftada bir kesin dışardan yiyorum. birde bazı yemekleri evde çok koktuğu için yapamıyorum ama onlarıda yemek gerekiyor. mecburen onlarıda dışardan söylüyorum. mesela balık gibi sakatatlar gibi yemekleri de dışardan mutlaka haftada bir yada iki haftada bir yiyorum.

0

oyle pek disarida yemek yiyen birisi degilim. ayda yilda bir yerim diaarida. o da arkadaslarla sinemaya gittiğimiz zaman ya da ailemde abim ya da babam kebapciya filan gotururse oyle yerim yani disarida... yoksa oyle pek disarida yemek yiyen biri degilimdir.

0

fırsat oldukça dışarıda yerim yoksa evde yemek hem ekonomik hemde temiz olur.

0

dışarda yemeği sevmiyorum ayda birkez sadece pizza yiyorum yada hamburger onun dışında genel de evde yiyorum daha sağlıklı

0

her zaman yiyemiyorum malesef malum geçim sıkıntısı . çalışmıyorum öğrenciyim . ara sıra denk geldikçe veya arkadaşlarla gitmeye karar verdiğimiz zamanlarda gidiyorum .

0

ofiste genelde haftada 1-2 kez dışarıdan yemek yiyoruz (şirketin yemek firması ile anlaşması var, 4 çeşit yemek geliyor her gün) ancak mesaiye kaldığımız günlerde dışarıdan yiyoruz. özel hayatımda da hafta 1-2 kez dışarıda yemek yiyorum(öğlen veya akşam) çok nadir de haftasonu kahvaltılarını dışarıda yiyorum

0

bu yemek konusuna kesin bir şey söylemek yalan olur bazen tabii ki kendiniz kendi isteğimizle dışarıya yemek yemeğe çıkıyoruz bazen de evde yiyecek ken arkadaşlarımızı davet edip dışarıda yiyoruz bunun sayısı bazen 2 bazen 5 bazen de 6 7 olabiliyor onun için kesin bir şey söylemek mantıksız.

0

ben mecbur kaldıklarımı saymazsaak ayda 1 en fazla da 2-3 kere dışarda yiyorum

0

ayda bir defa dışarda yemek yeriz ama evde daha çok yemegi tercih ederim

0

mutfağımda kendim pişirip yemeyi tercih ediyorum.

0

okula giderken haftada en a 7 10 kez dışarı da yiyordum ama hep fast food tarzı maalesef. şimdi sağlıklı yaşama adapte etmeye çalışıyorum kendimi çok daha aza indirdim şuanda paketli gıdayı ve hazır yemeği

0

dışarıda yemek yemiyorum.genelde evde yemek yiyorum.dışarıda yemek zaten pahalı geliyor.birde kullandıkları malzemeler çok iyi değil.

0

neredeyse yemiyorum bile denebilir. kendi yemeğini kendi hazırlayanlardanım.

0

işten yorgun eve geliyorum haftada iki üç kez dışarı çıkıyorum üç kez yiyorumdur herhalde