0

eski sevgili ile arkadaş kalmak çok zordur.mesela beni seven bir çocuk var.hala seviyor mu bilmiyorum ama değer verdiğini düşünüyorum.ben ona arkadaşça yaklaşırken onun düşüncelerinin o yönde olması onun zararına olur ve kendini yıpratır.

0

eski sevgiliyle arkadaş olarak kalınmaz bence çünkü bir zamanlar aşkla baktıgın kişiye arkadaşça bakamazsın onun dertlerini dinleyemezsin ki yeni sevgilisi var ise sana bu konuda sorunlarını anlattıgında dinleyemezsin ardaşça yaklaşamazsın çünkü hala aşıksındır yada duygularından bir şey kaybetmemişsindir hiç yokmudur arkadaş kalan vardır onlar da birbirlerine aşkla bağlanan insanlar değildir bence aşk kendiliğinden oluşan bir duygudur insan bu duygudan bir çırpıda ayrılamaz ancak görmeyince sesini duymayınca yavaş yavaş uzaklaşır ama arkadaş kalıyorsun sesini duyuyorsun yüzüne bakıyorsun yeri geldiğinde tenine dokunuyorsun insan kalbine asla söz geçiremez dilden çıkan sözler değilde kalpten gelen duygular önemli orta okul aşkım vardı hala görüyorum hala ilk günkü gibi kalp atışlarım her gördüğümde hızlanıyor ama o evlendi ben nişanlandım ama duygum değişmiyor aradan kaç yıl geçmiş her gün görmesem de her 3 4 güne bir görmekteyim aynı mahalledeyim çünkü bence eski sevgiliden arkdaş olmaz olamaz

0

kalınmaz çünkü belli bir zamandan sonra ona her baktığında eski günlerin aklına gelir

0

kalınmaz zira arada halen son bulmamış bir şeyler vardır arkadaş kalınıyorsa...

1

eski sevgiliden bence arkadaş olunmaz. çünkü o insanı seviyorsun sonra arkadaş olarak kalıyorsun. bence yollar tamamı ile ayrılmalı. ama bu duruma kimseyi getirmesin ayrılma olmasın.

0

bence eski sevgiliden arkadaş olmaz öule saçmalıklara kapılmayın.

2

bence eski sevgili ile arkadaş kalınmaz. yollarını tamamen ayırmak iki kişinin de yararına olur.

0

eski sevgiliden arkadaş markadaş olmaz nokta

1

kalınmaması daha sağlıklı olur cunku artık her iki tarafta kendilerine bir yol çizmelidir hem adı üstünde eski sevgili eskide kalması daha sağlıklı.

0

*eksiklik hissettiği kisiye muhtac olmus gibi yakinlasmak ister.
ben sahsen desteklemiyorum.
"selam, selam" bundan fazlasi bana gore makbul degil.

0

kalınmaz azizim, bir erkek ve kadının ilişki dışında samimi olması mümkündür lakin sakıncalıdır.
erkek kendine hakim olmakta cok zorlanir ve kadın bun karsi koysada eksiklik hossettigi