0

arkadas daha önemli sevgilimle evlenene kadar

0

benim icin arkadas daha onemlidir.arkadas hep kalirr

0

sevgili ve arkadaşın her zaman farklıdır

0

sevgili gelir geçiçi ama arkadaşlık kalıcıdır. arkadaşlarım iyi günümde, kötü günümde yanımda olur. bir derdim olduğunda olduğunda onlara anlatırım çokca, çözüm bulamasalar bile, soğuk esprilerimde onlar anlar beni, onların yanında daha rahat takırım, istediğim hareketleri yaparım, bir maddi sıkıntım olsa borç yerine kardeşim ödemesende olur derler.

1

bu konuda böyle bir ayrım yapmak hem arkadaşa hem de sevgiliye haksızlık olur. hak eden herkes kıymetlidir benim gözümde.

0

arkadaş her zaman daha önemlidir. sevgiliyle ilişkiler inisli çıkışlıdır ama arkadaşlık iliskileri daha sağlam ve daha güçlü temellere dayanir.

0

arkadaş daha önemli benim için.

0

neye göre önemli olabilir bilmiyorum ama sevgilin ve arkadşın seni aldatıyorsa hiç birinin önemi yok benim için ama farklı düşünürsek arkadşım benim için daha çok önemli

0

arkadaş her zaman daha önemlidir benim için gün olur fikir ayrılığına kapılır sevgilinden ayrılırsın ama arkadaş öyle değil.

0

bnce arkadas arkadasın la her seyi paylaşa bilirsen sevgiline acıklama sın bazı konularda

0

arkadaş daha önemlidir bence çünkü kavgada zorlukta savaşta her yerde yanında arkadaşın olur dar gününde iyi gününde yanında olur ama sevgili bi yere kadar çeker seni sonra bırakır gider.

0

arkadaş daha önemli her zaman benim için