0

bence eski sevgiliden arkadaş olmaz .olsaydı zaten sevgili olurdu.bence kişi zaten anlaşamıyor o yüzden de bıraktı zaten mazisi canlanacagi için bence arkadaş olmaz.

0

eski sevgiliden arkadaş falan olmaz. çünkü zaten sana değer verse ve hayatında memnun kalsan arkadaşlığın devam ederdi. ama bu gibi durumlar oluşunca arkadaşlık çok zor olur. birde severek ayrılmak zorunda olanlar var. bunlar önüne engel çıktığı için ayrılığı tercih etmiş olabilirler fakat severek ayrılan bir insan nasıl arkadaş kalsın. göz göre göre hayatından çıkıp giden bir insanla arkadaş kalınamaz.

0

olur desem yanlış olur eskiyi hatırlarsın yapamazsın ilerlemez arkadaşlık . yaptıkları aklıma gelir ve kabul edemem arkadaş olmayı .

0

eski sevgiliden arkadaş elbette olur ama iki tarafın da birbirine karşı duygularını yitirmiş olması gerekmektedir. taraflardan birisi içinde bir duygu tutuyorsa ilerisi için büyük sıkıntı teşkil etmektedir. yalniz kalındığında her konuşma şiddetli bir öpüşme ile son bulabilir tabi akabinde sert bir tokat da çıkabilir. ancak eski sevgili ile arkadaş olmanın yolu onu gerçekten arkadaş gibi görmekten geçer bu da imkansız gibi bir şey. çünkü duygular o insanı gördükçe tazelenir yaşanılanlar tekrar tekrar göz önüne gelir. bunu yaşanmış tecrübelere dayanarak söylüyorum ki eski sevgiliden arkadaş olma ihtimali yüzde 10 dur

1

eski sevgiliden arkadaş olur, içindekileri ne sen ne de o sesli dile getirmez ama yanında olması insana huzur verir.. gerçekten sevilmişse tabii.. sıradan aşklardan değilse..