0

aşk insanı daha cok yorar duygularınla oynarlar ve cok yıpranırsın ben bu aşk yüzünden sigaraya başladım nefret hiç yorucu degildir.

0

bence her ikisi de insanı yorar . aşk ilk başlarda ayağınızı yerden kesmenize karnınız da ağrılar saplanmasına neden olur heyecan yaratır, coşku yaratır , size canlılık , çocuksuluk karar . karşınızdaki kişiyi hayatınızın merkezine koymaya başlarsınız sonra göremezsiniz kör olursunuz yaptıklarınız da bir anlam ararsınız ama yoktur çünkü aşıksınızdır. aşk tükendikçe insanı yorar çünkü aşk insana zaten saçma sapan şeyleri yaptırır . laf anlatmaktan yorulursunuz çabalamaktan beklemekten belki. nefrette insan üzerinde yorgunluk barındırır . çünkü nefrette bir duygudur karşımızdakine karşı nefret bile olsa bir duygu beslemiş olursunuz ve bu duygu sizi istemsiz de olsa yorar . üzülürsünüz birine karşı duyduğunuz nefret sizde o durumu kabullenememe gibi bir durum da yaratabilir ve çok uzun zaman kabullenemediğiniz bu durum içten içe sizi yiyip bitirir. birine nefret duymak yerine hiçbir duygu barındırmamak yaşanan olayları belli bir süreç içerisinde kabul etmek sizi kendinizle barıştırır.

0

nefret yorar bence. çok güçlü bir duygu olduğunu düşünüyorum ben nefretin, aşkta öyle tabiiki, ama nefret gerçekten nefretse o gelip geçici bir şey olmuyor. bilmiyorum bana nefret çok daha yorucu bir duygu gibi geliyor ya.

0

nefret diyecektim, baktım herkes aşk demiş, beni de ikna ettiler, galiba aşk daha yorucu

1

nefret bir anlıktır gekip geçicidir. aşk ise ya kalıcısır yada kalıcı geçici aşk yoktur. ikişki bittiğinde onun acısı senin peşinden gekir peşini asla bırakmaz sürekli o acıylan yaşar gidersin. gittiği yere kadar taki unuta bildiğin yere kadae devam eder.

0

aşk insanı yormaz ya niye yorsun ki böylesine güzel bir duygu bir insanın ne denli yorabilir ki ben böyle düşünmüyorum aksine seni yoran şeyleri üstünden atar daha güzel şeyler düşünmeni sağlar ,daha hafif hissedersin bence yoran tek şey kesinlikle nefret duygusudur.

0

aşk çok daha yorucudur! seviyor mu? sevmiyor mu? gülüyor mu? aglıyor mu? aldatıyor mu? aldatmıyor mu? gibi soruları kendine sormaktan artık beynin iflas eder. sürekli ona bi zarar gelirse diye düşünmekten yorulursun artık. birde tabiki “ya ayrılırsa ben ne yaparım?” sorusu var. nefret öyle diğil ama “allah belasını versin!” diyip gecersin.