0

neden uyumadım çünkü işim yeni bitti o yüzden

0

neden ? uyumadım çünkü paraya ihtiyaç var ama birazdan yatarım ve birde ben oğluma bağlıyım uyumak için o 14 aylık ve huysuz,şımarık olduğu için uyumuyor benide uyutmuyor bende çok isterim uyumayı ama o uyumadan malesef ne yazik ki uyuyamıyorum . ;)

0

işten yeni geliyorum ve uykum yok. saat 2 gibi uyurum. sabah 10 da kalkar tekrar işe giderim.

0

az bir siteye takılayım dedif sanırsam istediğim gedefi aşamiyacağım uykumda var en iyisi ben uyuyayım hayırlı akşamlar size. ✋

0

sorumani bağımlılığı diyelim iyi bir site

1

bugünlerde bu siteye feci alışkanlıkla dadandığım için oturup soru cevaplıyorum..bir de uyumak istemiyorum..uyumak için yattığımda aylardır geçmeyen bir gıcık öksürüğüm var.. beni rahatsız ediyor.. uyutmuyor.. ben öksürürken eşimi de uyandırıyorum.. periyodik olarak 01,30'da yatarım.. yine saat 1 i geçsin diye bekleyeceğim..

0

işim olsa etkenden yatarım ama şu an işsiz olduğum için sabahlara kadar ayaktayım, sabahta 12 ye kadar uyuyorum. işim olduğunda en geç saat 2 de uyuyordum, sabah 7 de ayakta olurdum.

0

normal insanlar için sorulması gereken bir saat demek ki sorduğuna göre. ben genelde geceleri uyumam ve böyle sorular bana gece üç gibi sorulur. o yüzden bu saatte ne uyuması ya daha oturuyoruz demek istiyorum.

0

uyumadım çünkü fena halde migren ağrısı çekiyorum.bilen bilir asla uyutmaz bu illet.

0

sabahları geç uyanıyorum bide sorumani de takiliyorum:)

1

neden uyumadım çünkü geç yatıp geç kalkmaya alışkın bir bünyem var.erken yatmayı bir türlü beceremiyorum bu işi sadece çalışırken hayata geçirdim. zaten çalışırken de uykuyu çok sevdiğim için eve gelir gelmez birkaç saat içinde oturduğum yerde uyuyup kalıyordum. şu anda işsiz olduğum için eski düzenime geri döndüm. hiçbir işle uğraşmazken erken yatmayı beceremiyorum.