0

yoğurt alırken son kullanma tarihine ve markasına daha önce kullandığım marka almaya özen gösteririm.

0

mümkün mertebe çok zor da kalmadıkca hazır yoğurt almıyorum evde kendim mayalıyorum.

0

yoğurt alırken yoğurdun sert olması kaymaklı olması önemli

0

yogurt alirken aslinda pek de birseye dikkat etmeye gerek yok ama sahsen bana sorarsaniz yogurdunuzu bim den a101 den degilde migros gibi marketlerden almaya ozen gosterin derim nedense o marketler bana pek guven vermiyor.

0

ne yoğurdu olduğuna ve son kıllanma tarihine

0

yoğurt alırken önce tarihine sonra fiyatına

0

markasına bakıyorum kaliteli olmasına dikkat ederim.

0

yoğurt alırken ilk dikkat ettiğim şey son kullanma tarihidir. mutlaka kontrol ederim. son kullanma tarihi 1 yada 2 gün kalsa dahi almam. daha sonra markasına bakarım. bilindik bşr markayı tercih ederim. bilmediğim ve duymadığım markaları almam. ayrıca fiyatına bakarım. bşr sütün fiyatı aşağı yukarı 2.5 tl’den başlıyor kilosu. ama tanıdığınız ve bildiğiniz bir sütçü varsa ordan kendiniz alıp evde tüketebilirsiniz.

0

çoğunlukla yoğurdumuzu kendim yaparım.
alacağım zamanda yoğurtçulardan alırım.

1

yoğurt alırken en çok son kullanma tarihine dikkat ediyorum. ayrıca içeriğinin daha doğal olmasına özen gösteriyorum. kullanım süresi çok uzun olan yoğurtların içinde çok fazla katkı maddesi olduğunu düşünüyorum o yüzden kullanım süresini daha kısa tutan markaları daha doğal buluyorum ve tercih ediyorum.

0

biz uzun yıllardır dışardan hazır yoğurt almıyoruz, köylerde keçi sütünden yapılmış yoğurtları alıyoruz. buzaneye koyuyoruz, bir kış boyunca ordan çıkartarak yiyoruz.

1

marketlerden yoğurt alırken genel olarak son kullanma tarihine bakarım.. marketler uyanık yeni tarihleri ya en arkaya ya da en alta koyarlar.. bir çok insanda bunu bilir..biri de ben.. ve ben şunu yaparım.. en arkadan ya da en alttan en son tarihli yeni tarihliyi alırım.. kaymaklı yoğurt severim tava yoğurdu..

0

alırken ilk olarak tarihine bakıyoruz. su oranıda önemli

0

eskiden sütaş alırdım şimdi kendimiz yapıyoruz

0

tarihine ve markasına bakıyorum. genellikle torku alıyoruz.