0

kedi besliyorum çocukluğumdan beri, yaklaşık 15 yılı aşkın zamandır hayvanlarla iç içe oldum ve kuş da beslemiştim, hint bülbülüydü.

0

ben erken hayvan olarak köpeği tercih ediyorum bence

0

evcil hayvan olarak 2 muhabbet kuşu var annemler bakıyor ama köpegim olsaydı beslemek isterdim evde

0

evcil hayvan beslemiyorum ama kuş beslemek istiyorum evde

0

evcil hayvan besliyordum ama evde değil nasıl evcil ben de bilmiyorum evde kedi köpek beslemek faruk geliyor bana eve girmeyen bahçede beslediğim bir bekçi köpeğimiz vardı bahceliydi eskiden evimiz . evi koruması için duruyordu geceleri uyanık kalıyor etrafı kolluyordu hırsıza birebir çözüm evi kitlelemeye bile gerek yok kapıya da dikkat köpek var yazıyorsun kimse girmeye tenezzül bile edemiyor . evin içine girmezdi ben de küçüktüm çok severim hayvanı çok tatlı bakardı ama eve biri girmeye kalksa tek başına tanımadık ağzını açar bir hirlamaya başlar gireni yaklaştırmazdı ne ısırırdı ne saldırdı ama bir korkuturdu var ya fenaydı gözümde çok severdim . bir aralar balık ve kuş besledim evde muhabbet kuşu evde beslenebilecek bir hayvan ne zararı var ne bir şeyi koy kafese kapat takılsın kafasına göre yanına da bir dişi koy yemini suyunu ver miss arada da çıkar evin içinde takla açsın hayvan öyle işte güzel hayvanlar . hayvanları sevmek insan sağlığı için de iyi benim çok yakın bir akrabam çok büyük ruhsal çöküntü yaşıyordu bir kedi aldık evine yavru sahiplendik kadın nasıl da mutlu oldu anlatamam size kedileri köpekleri sevin şefkat gösterin canlılara şimdi çok iyi akrabam da allah'a şükür

0

kus balık ve bir hafta kedi baktim aslında iyi oluyor

0

ben sadece kuş besliyorum hayvan olarak başka da bir hayvanı tercih etmiyorum .

0

yok malesef beslemiyoruz annemde astım var kokusu baya bir boğduğundan dolayı yok. ama olsaydı bir tavşan pek fena olmazdı.

1

evcil hayvan eskiden besledik.. köpek besledik iki tane.. muhabbet kuşu besledik gibi.. şimdi yok en son olan köpeğimiz ares 2016 yılında bağırsak kanserinden öldü..

0

hayır şuanda evcil hayvan beslemiyorum.
kedi sahiplenmek istiyorum.