1

doğru bir karar tabi ki. bu kadar da olmamalı. zaten kimse atatürk ilahtır demiyor. bunlar bilinçli ve düşmanca hislerle yapılan açıklamalar. o zaman her önüne gelen çıksın bu ülkenin kurucusu hakkında ileri geri konuşsun. tutuklanması yanlış diyenler acaba aynı şey cumhurbaşkanı için yapılsa yine böyle düşünürler mi merak ediyor insan.

-1

polisler iyi yaptı da tutukladı çarşaflı kadınları hiç sevmem

1

sadece bu sözü bir suç teşkil etmez. muhtemelen suç olabilecek bir şeyler vardır. dosyasına, ifadesine, delillere bakmak gerekir. elbette sadece bu cümleden ibaretse suçlama sebebi, kendisine haksızlık edilmiştir. ama hiç bir savcı, hakim hatta polis sırf bu sözle tutuklanmasını sağlayacak kadar sorumsuz değildir bence.

0

çok yazık. çok üzüldüm o kıza. dediği sözlerde hakaret yok bu bir. atatürk ilah değildir evet. buna katılmayan var mı? ve bu diyalog kız ile polis arasında geçmiş deniyor. kız ulu orta bağırmış da değil. biri bu kıza sahip çıkmalı.

0

hakaret etmediği sürece pek bir sorun değildir.onu tam öğrenip ona göre hareket edilmelidir.

1

bu konunun içeriğine eğilmek lazım. tam olarak ne demiş kadın onu bilmek lazım. hakeret etme, küfür ve buna benzer bir şey var mı? onu bilmek gerekiyor. hiç kimse kimseye hakaret etme lüksü yok. ulu önder mustafa kemal atatürk bu vatanı bize emanet eden ve hayatını bu uğurda harcamış bir insandır. bunu anlamayan dar kafalara daha ne diyeyim.

0

hakaret var mı bilmiyorum sözlerinde eğer hakaret var ise evet doğru bir karar. bu kadar rahat konuşmasını atatürk'e borçlu ama tabii idrak yolları kapalı ablanın.