0

evet ben yaşıyorum sanki içindeymısım gibi oluyor ve huzur buluyorum

0

ben ortaokul 4 sınıftan itibaren düzenli olarak kitap okurum ve kitap okumayı çok seviyorum kitap okurken de onun gerçekten içinde yaşıyormuşum gibi hissediyorum ben kitap okurken sürükleyiciliğine bakarım çünkü sürükleyici kitaplar beni adeta başka bir dünyaya götürür.

0

evet okuduğum kitabı en ince ayrıntısına kadar hafızamda tutmaya çalışırım hissederim ve ne anlatmak istediği anlamaya çalışırım. hikayeye kendimi kaptırabilirşm oradaki yaşanmışlıklar beni başka başka diyarlara götürür. kendimi iyi hissederim kitap okurken ancak hüzünlü kitaplar okuduğum zaman da üzülürüm . genel de bende merak duygusu uyandırır hikayenin nasıl biteceği kitaptaki karakterin ne yapacağı ya da onun vermiş olduğu mücadele bende merak duygusu uyandırır ve kitabın nasıl gelişeceğini merak ederim. kendimi hikayeye kaptırarak gözümde canlandırmaya çalışarak okumaya devam ederim. hissetmeye çalışırım

1

eğer sürükleyici bir hikayeyse içine girebildiysem hissederim. severek okuduysam beni içine alır. bazen film izler gibi bir solukta okurum.

0

ne okuduğumda bağlı. okumak zorunda olduğum bir şeyi okuyorsam hissedemem. ama kendim severek ve isteyerek okuyorsam elbette hissederim.

0

evet hayalimde kurarım olayları.tek noktasına kadar canlandırırım çok heycanlı olur sonunu aklımda kuruyorum ancak bazen istediğim son olmuyor.