0

konu ile alakali cevap vermelisiniz vede tabiki kopya turu seyler olmamalidir.kurallara uyuldugu takdirde kazanc lardan bisi eksilmez

0

bir hata yapmış olabilirsin çünkü bende bir keresinde internetten baka baka aynısını yazdım ve onlar bana uyarı verdi ve kazancımdan düştüler.

0

ben de yeni kayıtım bir fikrim yok ama bunları öğrendiğim iyi oldu

0

kopya icerik yazdiysan, yani bir siteden bakip oradaki cumlenin aynisini yazdiysan, onlar tespit edilince hemen siliniyor. o silinen cevaplardan kazandigin kazanclarda düsülüyor hesabindan.

0

sorulara mantıklı cevap verin hem kazançlar fazla geliyor hemde silinmiyor

0

alakasız cevaplar verdiğimiz için kuruşlarımız düşüyor malesef benim de düşmüştü

0

alakasız şeyler yazıldı mı aradq olabiliyor ama fazla bi fiyat düşmüyor açıkcası.

0

himm aanirim yaptigim yorum silinmis olmali arkadaslar.sorularimda sacma birsey goremiyorum.neyse daha dikkatli olmaya caliscaz

0

evet cevabın tatmin edici olmayınca siliniyor ve kazancın düşüyor bende de oldu halbuki tüm sorulara kendim cevap veriyorum sadece küçük bir eleştiri keşke uyarsalardı bende hatamın ne olduğunu öğrenseydim uyarı olmadan yapmaları bence eksiği sayfanın.

0

silinmiş bir cevap vardır. eğer silinme sebebi sizin kusurunuzdansa kazanç da düşebiliyor.

0

kazancın düşmeden önce senin yapmış olduğun hatayı uyarıyorlar yani eğer yazım yanlışları veya imla kurallarına uyumazsan uyarı alıyorsun uyarı aldıktan sonra eğer aynı hatayı yapmaya devam edersen kazancın düşüyor diye biliyorum kendi kendilerine yani haber vermeden böyle bir şey yapmıyolar.

0

cevapladığında bazı cümleler bir başka siteden aldıysan kopya içerik diye silebiliyorlar yada çok anlamsız bir cevap verirsen sorumani tarafından cevabın silir.

0

imla kurallarına uymamış veya kopyala yapıştır yapmış olabilirsiniz. ondan da kaynaklanabiliyor.

0

acaba yazdığı cevaplar anlamsız ya da buna benzer şekilde olduğu için mi?

0

sordugun bir soru veya yazdığın bir cevap sorumani.com ekibi tarafından silinmiştğr. benimde basıma geldi.

1

özgün içerikler yazmayınca kazançların düşebileceği belirtilmişti ben üye olurken, yeni üyeyim o yüzden bilgilerim taze.