0

sorumani kurallarına uyumadığını kazançları düşüş oluyor

0

kesinti şekilde olur tabiki sorular sacma olursa o konudaki sorular silinir.vede verilen cevaplar o konuyla alakali deilse oda silinir tabiki.bunun haricinde fazla silincek gibi deildir bence

0

silinen soeu varsa sende o soeuya crvap verdiysen kazancinda dusme olacaktir arkadasim :)

0

evet o bendede oluyor,bazi sorular veya cevaplar siliniyor.

0

kazançlarda şu an kesinti oluyor. çünkü saçma sorular silindiğinden dolayı bazı arkadaşlarımız saçma soru sorduğu için bizde o soruları cevapladığınız dan dolayı soru silinince otomatikman bizim cevaplar da siliniyor ve kazançlardan düşüş oluyor. çünkü ben sorumani'ye mesaj attığımda bana böyle bir bilgi verdi. gerçekten bu durum benim de çok üzmüştür. benim o zaman 5 tl falan gitti çünkü ben sitede genellikle çok aktif olduğumdan dolayı ve tüm sorulara cevap verdiğim için benim kazançlardan daha çok bir şekilde azalma oldu zaten yarışmada da belkim gören olmuştur düştü. bayağı bir belkim düşmeyi de devam ediyordur. soruları silinmesine devam ettiğini söylemişti hala da silmeye devam ediyorlar yani bakalım ne olacak. çok merak ediyorum ama böyle olmaması gerek sonuçta bunu da bizim bir suçumuz yok en azından saçma soru varsa o soru biz cevaplamadan silinsin en azından bizim de kazançlarımiz silinmemiş olur. hani bence bu çok yanlış bir hareket en azında onlar veya şöyle bir şey yapabilir. birileri soru sorduğunda kendileri onaylayıp anasayfa yayınlayabilirler öyle yaptılar. en azından adil olmuş olur bizler de tekrardan emeğimiz boşa gitmemiş olur. ben burada emek sarf ediyorum sabah bir giriyorum akşama kadar buradayım yani sonuçta bana da yazık parmakların falan yoruluyor, gözlerim yoruluyor sadece ben değil tüm arkadaşlar için geçerli bakalım hayırlısı neyse o olsun diyorum.

0

eğer verdiğiniz cevaplarada çok yazım yalnışı var yada kural ihlali var ise mesela sürekli bişeyleri tekrar etmek veyahut alakasız cevaplar vermek gibi o zaman kesinti yapılabilir şuana kadar hiçbir kesinti görmedim hesabımda.

0

kurallara uymayan sorular sorar,
kurallara uygun olmayan cevaplar verirseniz bunlar silinir ve kazanclariniz geri alınır.

0

bildiğim kadarıyla kesinti olmaması lazım ama bir hata yaptıysan ya da referansın bir hata yaptıysa kesmiş olabilirler.

1

sabah baktığımda benden de 1 tl kadar para kesmişler. nasıl kestiklerini anlamıyorum ama kesiyorlar. soruları normal şekilde sormamıza rağmen hala devam ettiğini görüyoruz. eğer hatalı soru yazıyorsak sistem bunu uyarması lazım ve soruyu kabul etmemesi lazım. bunu bir an önce çözmeleri gerekiyor yoksa çok üye kaybedecekler.