0

bedava almış gibi hissetmek hemen para vermediğimiz için onu bedava yada beleş aldığımızı sanarız, ama taksit gelince de anlarız ki bedava değil.

0

yani aynı durum bana da oluyor. nedense taksitle birşey aldığında hatta eşime de diyorum ama bedava geldi diye o da ne saçmalıyorsun parasını vereceğiz diyor. yani hemen hemen elime alıp çıkmak bana bedava geliyor yani.:)

0

o anda para vermeden ürünü eve getiriyor borcu da öteliyoruz.

0

taksitle alinca ben bedava gibi hissetmiyorum hatta taksite ben direkt karsiyim,param varsa alirim yoksa almam,bu sekilde daha iyi oluyor.yani aslinda konu para da degil de neyse..:)

0

insanlarin içinden gelen keşfedilmez bir duygu bu ama hoş bir duygu değildir bu insanlarin zararinadır.

0

çünkü ilk taksit ufak bir miktardır göze gelmiyor ancak taksitle alınan bir şey bence daha çok paraya geliyor bize ancak bunu insanlarımız bilmiyor gibi davranmaktadır.

0

ben telefon aldığım zaman taksitle almıştım çünkü taksitle aldığımız zaman cebinizden direk yüksek bir mevla ödemeden aldığımız için olabilir. şimdi ben bir anda cebimden 1200 türk lirası gibi bir para ödeyeceğim için sıkıntılı bir duruma düşüceğimiz için taksitli telefon bizim için uygun olduğunu düşündüğümüz için sevinmiş olabiliriz

0

ilk etapta az para ödendiği için öyle bir etki oluşturuyor.

0

anında para çıkmadığı için galiba parça parça durumu zorlanmdan ödendiği için olması gerek