0

is kadini olmak isterim ama evdeki islerimi de ihmal etmeden.

0

tabikide is kadını olmak isterdim suan ev hanimiyim ve hiç memnun degilim eşiniz size ne zaman para verirse ozaman paramız oluyor yoksa yok çok kısıtlı bir hayat yasiyorsunuz çok monoton sabah kalk kahvalti hazırla ev işlerini bitir aksam yemegi bulaşık ütü sıra bile hiç değişmiyor .

0

iş kadını olmayı isterdim.
uzun seneler çalıştım evlenince ,eşimin isteği doğrultusunda işi bıraktım.
ilk zamanlar çok sıkıldım evde, zaman geçtikçe eşimi zar zor ikna edip tekrar çalışmaya başladım. işe girdikten 2 ay sonra hamile kaldığımı öğrendik ve başa sardık tekrar işten çıktım.
şuan hiç çalışmayı düşünmüyorum. çocuğumla vakit geçirip, onu büyütmek daha doğru bir karardır diye düşünüyorum.

0

ev hanımı olmak isterdim güzel olurdu tabi

0

bir erkek olarak kadınların çalışmasını isterim. çünkü bu devirde tek bir maaş ile ev geçindiremiyorsun. ekonomik kriz yüzünden bir çok kaleme zam geldi, bu yüzden artık millete para dayanmıyor. en küçük şehirde bile yaşasan asgari ücret yetişmiyor, ev kendinin olmadığını farz edelim, ev kiraları küçük şehirlerde 500 tl den aşağı değil, asgarı ücretten kaldı sana 1.100 tl, bunun elektrik, su, internet faturaları derken en az faturalara ödenen ücret toplam 200 tl yi geçiyor, birde kış aylarında doğal gazı yaktını düşünelim, doğal faturalarıda aylık en az 200 tl, toplam faturaların ücreti etti mi sana 400 tl, kaldı asgari ücretten sana 700 tl, bu evin haftalık bir de pazar alışverişi en az 50 tlden dört haftada 200 tl pazar alışverişine gidiyor, 700 tlden 200 tl de öyle indir kaldı sana 500 tl, bir evin market alışverişide aylık bir defa olsa, bir alışverişte para edecek et, yağ, tavuk almadığını bile düşünsen, market alışverişine 200 tl de öyle gider, bu evin birde küçğk bebeği varsa maması, bezi derken 200 tlde öyle gitse sana bir aylık asgari ücretten 100 tl kalır. bir ailede borçlar hiç eksik olmaz, o 100 tl de oraya gitse bu aile nasıl geçinecek. kadın çalışmalı ki en az asgari ücret veren bir yerde 2 maaşın birini ihtiyaçlarda kullanılır, birinide yatırım için kullanılır.

0

ben temizlik yapmayı , ev hanimligi severim ama iş kadını olmayı daha çok tercih ederim kendim ayaklarımin üstünde durmak isterim. kadınlarında çalışabilir . benim bebeğim çok küçük diye malesef calisamiyorum ,çalışmayı çok severim .

0

iş kadını olmanın avantajları daha fazla bence.

0

iş kadını olmayı tercih ederim. ev işlerini de çok severim özellikle yemek yapmasını ama bir süre sonra her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyor insan. iş hayatında her gün aynı işi yapacak olsanız bile muhakkak diğer günden değişik bir gün geçiriyorsunuz.

0

normalde çalışıyorum bebek dolayısı ile bir süredir evdeyim yok ev hanımlarının işi zor işi bitmez gerçekten çok zormuş işleri dışarıda çalışmak kurtulmuş nefes almakmış

1

çalışan kadın olmayı her zaman tercih ederim ve iş hayatının bütün zorluklarına rağmen çalıştığım için çok mutluyum. özellikle türkiye gibi bir yerde kadınların çalışması çok önemli. kendi kendine yetebilmesi ve gerektiğinde kimseye muhtaç olmadan hayatını sürdürebilmesi çok önemli. ev hanımı olmak daha zor diyenler çıkar her zaman. evet zorlukları var ama hayatımıza hiçbir şey katmıyor. bize ne maddi ne manevi bir şey kazandırmıyor.