0

ya cerrah olurdum ya da kadin dodgum uzamni olurdum bdn...cunku cerrahta hastaliklari iyilestirme imkanim var kadin dogumda da kadin doktor azligindan dolayi secerdim.. cunku kadinlarin genellikle jinekologlarin erkek olmasindsn dolayi cekinceleri olabiliyor

0

doktor olsam insan vücuduna yararlı olacak ilaçlari geliştiren bir dr olmayı tercih ederdim.

0

ben doktor olsaydım sadece dış doktoru olurdum benim için insan vücudunun diğer kısımlarını kesmek veya iyileştirmek çok zor olurdu .

0

kadın doğum uzmanı olmak isterdim diyebilirim!!!

0

doktor olsaydım, psikiyatrist olmak isterdim. farklı ruhsal hastalığa sahip insanı bir günde farklı ton olarak görebilmek, onlara yardım edebilmek amacıyla bunu isterdim.

0

pr doçent doktor olmayı tercih ederim hem adı güzel hemde parasıda adı kadar güzel mi güzel olduğu için

0

doktor olsaydim psikiyatri doktoru olmayi isterdim insan ruhu hastaliklari ilgimi ceker.yada beyin cerrahi olabilirdi ama olmadi:)

1

empati yeteneği gelişmiş olmasından dolayı acı çeken insan karşısında ben de acı çekiyorum. bu yüzden kanda tutuyor muhtemelen doktor olamazdım.
olsam olsam psikolog ya da psikiyatrist olurdum.

0

doktor olsaydım muhtemelen dahiliye doktoru olmayı tercih ederdim çünkü bu alanda tahlil ve röntgen vasıtasıyla çok net hastalık ve rahatsızlığı tespit edip,net çözüm sunardım diye düşünüyorum ama her halükarda doktorluk mesleği hem kıymetli hem de sorumluluğunu yüksek bir meslek dalı.

0

doktor olsam kalp doktoru olurdum insanların kalbini dinler içindekini söylerdim

0

acil doktoru olmak isterdim. acilde insanlarla birebir iletişimde olmak çok eğlenceli geliyor.