1

cevap daha çok para kazandırıyor ne kadar uzun cevap yazarsak saha çok para kazanıyoruz.

1

cevapların uzunluğuna göre kazanç değişiyor

0

sorular mı cevaplar mı daha çok kazandırıyor bunun hakkinda bi bilgim yok hic soru sormadim ama arkadaslardan gordugum kadariyla cevaplar daha cok kazandiriyor her cevap 2krş ama cevabin uzunluguna gore artiyor tabiki seviye arttikca yine kazanc artiyor

0

cevaplar daha fazla kazandırıyor...ablacım hatta nazli54 adlı arkadaşı hatırlıyor musun? hani şu sürekli soru soran arkadaş... benim cevap sayımın iki katı kadar sormuş olduğu sorular var. ve benden daha az kazanç sağladı bu arkadaş... herke ona sorabilir bu zamana kadar aldığını.... hatta benim daha fazla söyler diye önce bana da sorabilirsiniz kaç lira yaptığımı bu cevaplarla... sonra ikimizi karşılaştırın.. hatta ben size kaba hesap yapayım arkadaşlar, sorular 2 kuruş ve 10 bin soru sorulursa 200 tl yapar ancak... ama benim sorduğum soru sayısı 1700 e sadece 4 soru kalmış. ama cevaplarım 5600 civarı... ve bu zamana kadar (bu hesabımdan alıntıdır, yoksa bu zamana kadar çektiğim para fazla. çünkü bir hesapta banlattım) bu hesabımda aldığım ödeme 269 tl... ve daha çekmediğim 28 tl mevcut şuan kazanç hanemde. yani demem o ki her zaman cevaplar kazandırır. soruların kazancı sabit, cevaplarınki değil.

0

sorumani sitesine katıldım dan beri doğru dürüst soru görmedim ki çünkü ben soru sorduğum zaman daha yeni katılmıştım ve soruların ne kadar kazandığını pek bakmadım sadece cevap veriyordum. ama zaten katıldığım dan beri de toplam saysam 10 gün soru açık kalmamış hep beyin bedava modu var yani şu aralarda kazançlar bayağı düşmüş durumda zaten soru soramıyorum sadece şu anda cevaplardan kazananbiliyoruz ama sorular da olsa iki taraftan da kazansak çok iyi olurdu yine de bana göre sorular daha çok kazandırıyor çünkü bazı kişilerin tüm kazancınız sorulardan çıkardığını zanediyorum. çünkü soruyu sorduğun zaman uzun kısa fark etmiyor iki kuruş alıyorsunuz üst üste de soru sorulduğu zaman bayağı bir kazanç oluyor demek ki ben de bunu yeni fark ettim ama soru daha soramadım çünkü soru sorulmuyor çünkü bazı cevapsız soruların yazarların profiline girdiğime ve baktığımda en çok soru sormuşlar demek ki sorulardan daha çok kazanıyor.

0

evet, cevaplarda uzun cevap verdikce daha fazla kazanc sagliyorsun. birde sorularda farkettiysen %5 daha fazla kazanc diyor. ilk 4 cevap verenlerden biri sen olursan ekstra kazanc saglamis oluyorsun. bir de şuan sitede iki kati kazanc etkinligi var, ne kadar uzun yazip, kazanc sagladigin paranın iki kati seklinde kazanc hanene yansiyor. 21 kurus mu kazandin, 42 kurus seklinde yansiyor kazanc hanene. valla firsatin varken degerlendir. iki gun sonra bitiyor bak iki kati kazanc...

1

her bir soru 2 kuruş kazandırıyor ama verdiğin cevabın uzunluğuna göre aldığın para değişiyor

1

tam olarak bilmiyorum lakin referansınızın olması gelir sağlıyor, cevap vermeniz sağlıyor bu sebeple sorduğunuz soruya aldığınız cevaba göre gelir sağlarsınız..

1

soru ne kadar uzun olursa olsun her sorudan sadece 2 kuruş kazanıyorsunuz. ama cevaplarınız en kısa cevaba 1 kuruş kazanıyorsunuz cevabınız ne kadar uzun olursa kazancınız da o kadar fazla oluyor ben bir sorudan 90 kuruşa kadar aldığımı hatırlıyorum. yeter ki cevaplarınız soruyla alakalı ve açıklayıcı olsun. bu yüzden soru sormak yerine sorulan sorulara cevap vermek bana daha mantıklı geliyor. zaten öyle soru sorayım desem de aklıma bir şey gelmiyor. özellikle merak ettiğim bir konu varsa onun üzerinden soru sorabiliyorum o kadar. bazı arkadaşları sırf soru sormak için soru soruyorlar bu da bence gereksiz.