0

katılıyorum yeni sorular olmalı bence sürekli aynı sorular yada hep aynı sorular olmamalı değişmeli daha güzel sorular olmalı

0

kendileri ekleyemeseler bile sorulmuş olan sorulardan altın soru seçmekteler artık. altın sorular artmakta.

0

altın soru gelmesi lazım çünkü artık aynı soruları cevaplıyorum sorumaninin sorduğu soruları gerçekten çok güzel bir site yeni yeni gelişmeye başladı özellikle gelen referans ile üye olma benim işime yarıdı diyebilerim bunun diğer üyeler içinde aynısı olduğunu düşünüyorum daha fazla kazanç elde edecekler bende yeterince arkadaşımı cağırıyorum yakın zaman da paraya parq demiyecem gibime geliyor inşallah büyük kazançlar elde ederiz süprizler de gelmeye devam eder gibime geliyor.

0

evet katılıyorum. altın sorular gelmiyor eskisi kadar. bunun sebebi artık bizim sorularımızında altın soru olarak seçilebiliyor olması olabilir. sorumani ekibide soru sorsa eski kadar efsane olur.

0

gelse de cevaplasak.yeniyim ve yeni altin sorulari görmek icin sabirsizlaniyorum

1

evet sorumani ekibi yeni sorular eklemeli çünkü cevaplandırdığımız soruları tekrar tekrar görebiliyoruz ve bazı kaliteli sorularında içerisinde yani altın sorularda bulunmasını istiyoruz.

0

çok güzel olur aslında ama bu de mobil uygulaması coksa daha iyi olur böyle üpraşıyoruz mobil olsa bu kadar uğraşmadan cok kolay bi şekilde giriş yapabilirsiniz ve daha rahat okur yeni özellikler gelseee

0

evet yenisi gelsin biz de kazanalım yeni geldik.

0

bende katılıyorum yeni soruların gelmedi gerekiyor ve bu cevapladığınız altın sorularında ekrana gelmemesi gerektiğini düşünüyorum.

0

çok güzel soru sorduğun için öncelikle seni tebrik ederim. haklısın eski yazarlar tüm altın sorulara cevap verdiğinden dolayı bir daha aynı soruya cevsp vermek istemiyorlar. bir konuda altın sorulara girdiğimizde hep cevsp verdiğimiz sorular önümüze geliyor, yeni soruları göremiyoruz, verdiğimiz sorulara önümüze gelmemeli.

0

bencede eklesin ayni sorular sürekli nerdeyse hepsini cevapladim ben..

2

kesinlikle katılıyorum sürekli aynı sorular çıkıyor ama ara sıra üyelerin kaliteli bazı sorularıda altın soruları çevrildiği için değişik sorulara da denk geliyoruz. ama sorumani ekibinin hazırlayıp sorduğu sorular daha ilgi çekici ve kaliteli oluyor.