0

bence onu yönetim karar versin çünkü bu sitenin bir kazancı var o kazanca göre bize de para vermeye çalışıyor eğer bize fazla para verirlerse kazancından batarlar.kendi kazançları olur sadece. bu yüzden altın soruları fazla sormamalıdır bence.

0

günde en az beş soru sorulsun ve bu hiç aksamasın bu sayede sitede sürekli yeni sorular döner ve bu sayede kazancımız artar

0

bence biraz daha fazla olmalıdır en azından günlük 5 soru hergün sorulmalıdır açıkcası ben altın soruları cevapladığım için genellikle daha iyi oluyor ve biraz daha fazla kazandırması yönünden çok iyi oluyor

1

bence sorabildikleri kadar fazla altın soru sormalılar ki bizler de bu sorulara daha çok ve uzun cevaplar vererek kazançlarımızı arttırabilelim.

2

bence günde 20 30 tane altın sorusu sormalı. özel günlerden sürekli sormalı.

0

20 -30 arasi olamali bol cwp werelim bolcada kazananiriz:)

0

bence sorumani günde 10 veya 15 tane soru sorsa bence çok iyi olur en azından kazançlı kazanmış oluruz ama işte bazen bizler bile sorun soramıyoruz, yani bulamıyoruz. soru onlar ne yapabilir ki ama dediğim gibi o kadar zorsa bence çok güzel olur.

0

bence baya sormalidir çünku ne kadar fazla soru o kadar bizim için daha fazla kazanç anlamına gelmektedir.

0

bence baya sormalı çünkü insanlarimizin paraya cok ihtiyacı oluyor nerden baksan benim tahminim sorumani ekibi günde en az 10 tane altın soru sormalıdır böylelikle daha çok altın sorulara katılım olur ve kullanicilar çok memnun olurlar daha çok para kazancakları için bence sorumani ekibi her eksikliğini tamamlayacaktır benim güvenim bu konuda tamdır sadece bizden biraz süre istiyor olabilirler çünkü uygulama daha bir aylık bir uygulama çogu insan bunuda ciftlikbank gibi düsünuyorlar ama alakası yok sorumani kullanicilarindan para talep etmiyor aksine bilgi karsılığı para veriyor.

0

fazlalaştırmalı... hem soru tiplerini görüp, bizde araştırma yapıp daha değişik bilgiler öğrenip burada sorabiliriz...

0

çok fazla sormalı bizi de düşünsünler her şekilde soru sorulmalı bence bireysel de olmalı

0

edit : hashtag’lere bakıp* kolayca bulabilirler

0

edit : hashtag’lere bakıp* kolayca bulabilirler

0

kullanıcıların dikkatini çekebilecek sorular sormalı. yalnıza gündem ve sporla alakalı olmamalı bu sorular, kişisel sorulara da yer verilmeli. hashtag’lere bunu kolayca bulabilirler.