0

hiç ayırmam.çünkü henüz sevebileceğim türden bir kitap bulamadım.daha doğrusu aramak için çıkmadım.araştırmak için..o yüzden kitap okumayı bir türlü sevemedim.

0

bazı zamanlar direk günümü ayırdığım olsa da 1-2 saat demek doğru olur. kitabın türüne göre bu vakit değişiyor açıkçası. eğer felsefe tarzı bir kitaba başladıysam 1 saat dahi okumak insanı acayip zorluyor. polisiye tarzı romanlara başladığımda ben daha farkına varmadan saatler geçmiş oluyor genelde. ayrıca felsefe kitaplarını okurken bilgisayarda bir doküman açıp kitabı bölümlere ayırıp özetini çıkartıyorum kitabı güzelce kavrayabilmek için bu da çok fazla vakit alıyor. 1 saat sürmeden sıkıyor sizi yani.

0

keşke günde bir kaç saat kitap okusam ama nerede kitap okuyamıyorum o kadar çok kitap okumak istiyorum ve kitap okumayı çok seviyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum kitap okumak ufku açıyor hayatına değer katıyor kitap okumak en büyük mutluluğum benim

0

bulaşık yıkarken, saç kuruturken, diş fırçalarken, çorba veya puding benzeri bir şey karıştırırken, elimde bir şey doğrarken, toz alırken, metroda yolculuk yaparken, evde bisiklet sürerken, spor yaparken set aralarında, uyumadan önce ve bazende bomboş bir yol olursa yürürken kitap okuyorum. eğer moralim düzgünse günlük bayağı bir vaktimi kitap okumaya ayırmış oluyorum. ama ortalama bir saat veremeyeceğim. otururken de keyif aldığım başka işlere vakit ayırmış oluyorum.

0

son zamanlarda hiö ayıramıyorum. yemek yemeye kalktıgımda bile adamlar beni geciyor yarışmada. nasıl kitap okuyum ben bu durumda? :))

0

günde 2 veya 3 saat en fazla bazen kitapa dalıp gidince 5 saati bulur

0

belli bir saat söyleyemem ama hergün mutlaka 1sayfa bile olsa kitap okurum.