0

neredeyse bütün günümü burada geçiyorum. çünkü paraya ihtiyacım var.

0

ben burada sorumanide günde 2 veya 3 saat zaman geçiriyorum.

0

ben soru manide soru bilmeyi sevdiğim için günün yarıdan fazlasını burada geçiriyorum.çünkü soru sorarak öğrenmeyi ve cevaplayarak eğlenmeyi seviyorum .günün 13 saatini burada geçiriyorum ve bu uygulamayı seviyorum.

0

benim günde 15 saaten fazla zamanım internetten geciyor ben serbest calısıyorum bakıyorumda yeni üye olmama ragmen bu siteyi sevdim galiba cünü cogu cevaplarıda ögrenmis bulunmaktayız insallah site bize kazandıracak

0

yeni üye oldum henüz 2 saatim geçti. paramı alırsam daha fazla zaman geçiririm

0

şuana kadar en fazla 40 dakkika oldu ama bilmiyorum bundan sonra daha fazla da olabilir

0

yaklaşık olarak 1 hafta oldu siteye üye olalı. site güzel hem bilgi hazneniz genişliyor hemde para kazanıyorsunuz. bakalım göreceğiz ben günde 1 saat ayırıyorum ve genelde 5 ya da 6 soru cevaplıyorum. öyle her soruyu cevaplamıyorum. genelde merak kategorisinde yoruma ve tecrübeye dayalı yazılar yazıp yazarlık yapıyorum. yani 1 haftada şuana kadar 8 tl kazandım. bakalım 25 olunca bir ödeme talebinde bulunacağım. ve yapacaklar mı yapmasalar bile yine de bu sitede takılmaya devam ederim. neticede ülkemizde wikipedia kapalı. bence bu site de iyi bir wikipedia olma yolunda. ödememi alamazsam sadece soru ve cevap okurum. pek yorum yapmam. zamana bıraktım yaşayıp ve görecez.

0

daha yeni üyeyim ama bir günümün 12 saatini bu sene geçirmeyi düşünüyorum çünkü kolay yoldan para kazanmaya çalışıyorum para ya da çok ihtiyacım var 12 saat geçiririm diye düşünüyorum 2 gün içerisinde 25 lira hedefime ulaşmaya çalışacağım çok zorluyorum ve yoruluyorum zaman çok çabuk geçiyor internete bağımlı daha çok artıyor deneyelim bakalım zaman ne gösterecek

0

gün içersinde boş olduğum vakitlerde genelde bu sitede ağlamaya çalışıyorum ama 1 saate fazla geçmiyor bir daha 1,5 saat arasında bu sitede takıldığını söyleyebilirim bu arada tabi 1,5 saati bulur harcarken arka planda araştırma yaparak harcadım saatleri söylemiyorum eğer onları da katarsak bir 2 saat gidiyor bu site içinde.

0

günde en azından bir saatimi buraya ayırıyorum. sınavlar yaşam şartlarından dolayı bu aralar pek giremesem de burda vakit geçirmeyi seviyorum .

0

yaklaşık ikinci günüm üye olali. toplam neredeyse 4 saat harcadım cevap verip soru sorarken. referans ile şuana kadar 10 tl kazandım. hedefim 25₺ yapıp para çekmek. güzel bir ek gelir kapısı. umarım uzun yıllarca devam eden bir site olur. her geçen gün büyüyor ve onlar kazandıkça bizde kazanıyoruz. inşallah devam eder böyle gitmeye ve kapanmaz.

0

benim hedefim günde 5 yada 10 tl yapıp cıkmak fakat bu miktarları yapmadan sistemden cıkmıyorum zaten 100 150 soruya cevap vermek en fazla 4 5 saatimizi alır uzun cevaplar yazarsak güzel miktarlar kazanabiliriz

0

henüz yeni başladım. bu sitenin çalışma formatını az çok söktükten sonra alternatif sitelere karşı benim için daha karlıysa vaktimin çoğunu geçirmeyi planlıyorum gün içindeki. bahaneyle bilgi haznemizi genişletiriz işte kötü mü olur. komisyon olayı da hoş gözüküyor. kendim gibi tipleri buldukça referans ettiricem kendimi :)

0

ben ortalama yaklasık gunum hep bilgisayar basında geciyor musaıt oldukcada yanı en az 4 saat vakıt buraya ayırıyorum daha fazlasıda vardır ama mınımum vaktım 4 dur herkezınde aktıf olmasını isterım ama herkezın işi gucu var bende bu gırdım zamanlar ıcınde kazancımı arttırıyorum tabıkı şu 2 kat kazanc olması ılac gıbı oldu bende isterimki böyle aktıvıteler ayda 30 gunun 10 gunu olsa keske varya baya kazanırız herkezin isine yarar vede 1 kurus yerıne mınımum kazanc 2 kurus olsa varya super olur dıye dusunuyorum aktıflık yukselır.

0

burda çok fazla zaman harcamıyorum arada giriyordum önce şuan 2 kat kazanç olunca çok girmeye başladım çünkü burdan gelecek paraya bile ihtiyacımız var hepimizin hem zevkli hem bilgi edindirici bir yarışma hemde para kazandırıyor bence güzel bir yarışma o yüzden çok sık girmeye başladım ben bu aralar ama çok fazla soru olmuyor aynı şeyler oluyor genelde fazla soru kalmadı o yüzden çok cevap veremiyoruz bu aralar sürekli burdayım yazmasam da uygun sorulara bakıyorum.

0

benim bu sitede geçirdiğim süre değişkenlik gösteriyor.bazen 1 saat bazen 2 saat olabiliyor.bazen hiç giremediğim de oluyor tabi.son zamanlarda soru sormayı daha çok seviyorum sanırım.bazen ilgimi çeken konularda uzun uzadıya cevaplar vermeyi de seviyorum.seviyorum sorumani'yi ben.ilginç şeyler òğrendigim bir yer.

0

bir dönem sabaha kadar aktiftim. son zamanlarda misafirlikte olduğum için çok zaman ayiramadim. internet yoktu.evde wifi den bağlanıyorum. birazda don günlerde baya bir gözlerim ağrıdığı için biraz ara vererek giriyorum. listede son sıralara düşmüşüm bu açtığımı da kapamaya uğraşıyorum bir yandan da.insallah tekrar listeye girerim.yarismanin bitimine çok az bir süre kaldı. hadi bakalım hayırlısı.

0

limite ulasmama az kaldi... onu yaptiktan sonra defolup gidecegim bu siteden...

0

fırsat buldukça giriyorum sonuç olarak çalışıyorum boş zamanlarda giriyorum ama işi olmayan daha çok zaman harcayabilir burda hem bilgi sahibi oluyorsun araştırıyorsun başkalarının cevaplarından da bişeler kazanıyorsun bilgi olarak ama kendin de araştırırsan daha güzel oluyor bilgi dağarcığını grliştiriyorsun tabi bunların karşılığı da olunca daha güzel oluyor maddi olarak umarım ödeme de bir sorun olmaz

1

bende günde bazen bir saatimi bazen iki saatimi ayırıyorum. tavsiyem cevaplarınız kırk karekterden aşağı olmasın. uzun cevaplar yazın. kırk karektere bi kuruş kaznıyorsun. kırk karekterden kısa cevaplara para vermiyor. bilginiz olsun. gençler uzun cevaplar yazın. benim gibi yavaş yazsanız ne olacak.