1

her gün yaptığım bir şey değil ama çok özene bezene yaparsam o zaman yaklaşık 1 saatimi alır.çünkü güzel eyeliner çekebilmek için bi en az 10 dakika boyunca düzeltiyorum uğraşıyorum.ondan sonrası takır takır geliyor zaten.bir de esas olay bütünü nasıl olacak onu düşünmesi.esas o kısım uzatıyor süremi.yani nereye hangi rengi kullansam diye düşünüyorum.highlighter kullanırsam ağır kaçar mı? göz pınarlarına kullanmalı mıyım? burun ucuma da sürsem çok parlar mıyım? gibisinden bir çok soru soruyorum kendime.ona göre bir ayar çekiyorum.

0

erkeğim makyaj falan kullanmıyoruz biz gerek yok bence :)

1

aslında bu makyaj şekline göre bile değişiyor inanın. eğer aylaynır süreceksem biraz zaman alabiliyor bu bakımdan bir saat öncesinden başlıyorum hazırlanmaya ve aylaynır sürdükten sonra diğer işlemlere başlıyorum buda tabiki vakit gerektiriyor biraz. mesela göz kalemi çekeceksem yarım saate bile bütün işlemler ile beraber makyajımı yapıyor ve hazırlanabiliyorum. yani makyaj siyilinize verdiğiniz uğraşa göre de vakit ve zaman değişiyor açıkcası. mesela diyelim ki özel bir yere gidicem işte ozaman büyük bir dert üzerinde çok uğraştığım için rahat iki sat öncesinden hazırlanmaya başlarım yani öyle huyum vardır annem derki aynalar öatlıycsk artık gelin olsa bu kadar hazırlanma yeter der mesela. yani özel bir günse eğer bazen günümün yarısı gidiyor kıyafet giyeceksiniz makyaj yapacaksınız birde özenle yapacaksınız daha farklı bir makyaj yapacaksınız bundan dolayı fazla zaman ayırıyorum kendime. günlük hayatımda eğer doğal bir makyaj yapıyorsam en fazla yarım saat 40 dakika falan sürer biraz uğraş istiyorsa da dediğim gibi 1 saat öncesinden hazırlanmaya başlarım makyaj olarak.

0

genelde doğallıktan yanayım dışarıya çıkarken rimel sürüyorum göz kalemi ve yüzüme nemlendirici hepsi on beş dakikamı alıyor abartmaya gerek yok doğal olmak kendine özgüven sağlamak önemli başkaları için değil kendim için

0

yaparsam anca maskaram var iste. o da ayda yilda bir.. oyle bir zaman ayirmam makyaja

0

ben erkek olduğum için makyaj yapmıyorum fakat kadınların makyaj yapması saçma buluyorum hem sağlıkları açısından hem de tamamen zaman kaybı olduğunu düşünüyorum çünkü cilde sayılamayacak kadar çok fazla kimyasal madde temas ettiği için çok zararlı bu kimseler olarak açıklanmış bir şey o yüzden direkt makyaj yapmanızı tavsiye etmem.

0

ben bir yere giderken makyaj yapıyorum. gündelik hayatımda makyaja gerek yok diye düşünüyorum.

0

makyaj yapmak gibi boş şeylerle değerli vaktimi boşa harcamiyorum.

0

bir erkek olarak kendime makyaj yapmadığım için zaman ayırmıyorum. şöyle bir durum var ki sevgilimin makyaj yapma zamanlarını yaklaşık 10 dakika küsür beklediğim oluyor.

0

ben her gün makyaj yapmıyorum.. sadece dışarıya çıkarken makyaj yapıyorum ,evde niye makyaj yapayım ki onun için dışarı çıktığında yaparım 1,2 saatimi ayırırım dicem ama yalan olur. :)) ben sadece bir rimel çektiğim için 5 dakka sürüyor. doğallığı severim her zaman.

0

asla zaman auırmam zaman kaybı saçımı bile taramadan çıkarım bazen ben buyum arkadaş kime ne gösteriyoruz ki kimi kandırıyoruz. makyaj yaptıpım zaman kendimden iğreniyorum la bu ben miyim ne kadar çirkin olmuşum diyorum resmen:)