0

ezbere, yetersiz. lisedeki öğretmenlerin zaten meslek lisesi okuyorsunuz bunları öğrenip napıcaksınız demesi yüzünden belki şuan bu haldeyim

1

@alperen70 hemen söyleyeyim kardeşim.
öğretmenler öğretmen gibi davranmadıkları için böyle düşünüyorum mantıkları şu yönde işimi yapayım bitireyim gideyim adam gibi öğrettileri ne var ? ezbere dayalı bir sistem öğrenci kazanmak için çabalayan öğretmen kalmadı denecek kadar az ! çocukların öğrenmeleri için çabalayan o eski öğretmenler nerede ? çocuk anlarsa anlar anlamazsan aman banane zaten çalısmıyor mantığıyla yürüyorlar kısacası işimi yapayım maaşımı alayım gerisinin pek önemi yok düşüncesindeler oysa ki öğretmenlik kutsal mesleklerden biridir.

0

sabah gideyim akşam olsun mantıgı var bence ama genelde bu durumu artık egitim sisteminde bi pişkinlige gelmiş insanların yaptığını görüyorum ama yeni başlayan tazelerin ellerinden ne gelirse yapmaya ugraş verdikleride inkar edilemez.

0

türkiyedeki eğitim sistemi kesinlikle öğrenci ve öğretmen yanlısı bir sistem değildir. öğrenciler ilgileri olmayan derslerle ilgilenmek zorunda bırakılıyor. olanak olarak çoğu okul yetersiz. ve çoğu ders sadece adı yazdığı için işlenir gibi yapılıp o sürede çocuklar boş yere vakit kaybettiriliyor. gelecek vaat eden projeler gerçekleştiren çocuklar bakanlık tarafından takip edilip yetenekli kişilere destek sağlanmıyor.

0

bencede yetersiz bir sistem güzel öğretmenlerimizde var ama çoğu maaş sistemine ve egosuna bakar olmuş artık bence ve bir yerde bilgileri bitiyor onlarında kendilerini geliştirmiyor çoğu bu yüzden yetersiz kalıyorlar ve sistemin şu yönü kötü ders anlatım şekli ve okulların saatleri vs öğrencilerin nasıl öğrenebilceklerini bilmiyorlar

0

yetersiz tabiki eğer yeterli olsaydı şuan para birimimiz bu kadar düşük olmazdı

0

neden yetersiz buluyorsun ezgi

0

türkiyede ki eğitim sistemini yetersiz buluyorum