0

bu sene benim gorusum izlenimlerime gore dortmund sampiyon gozuyle bakiliyor supriz olmazsa eger

0

bu sene almanya liginde dortmund sampiyon olur..

0

bu sezon niko kovac teknik direktörlük görevinde yer aldığı bayern münih sallantıda gidiyorlar, ligde borussia dortmund'a da yenilmişlerdi. bu sene çok kolay bir şekilde elini kolunu sallayarak şampiyon olacak gibi durmuyorlar, insana o umudu vermiyorlar hiç.şampiyonlar ligi'nde de evinde oynadığı ajax beraberliği ile kötü bir sezon geçeceğinin sinyalleri yanıyordu, borussia dortmund'da çok iyi bir hava yakalayarak önüne gelenleri bir bir deviriyor. almanya bundesliga ligi bu iki takımın şampiyonluk yarışıyla geçeceğini gözler önüne seriyor,bu iki takımın yanlarına kimse ulaşamaz. iki takım da çok güçlü çok büyük kulüpler, sezon sonunda bakalım hangi takım ipi şampiyon olarak göğüsleyecek.

0

dortmund olur bence hakettiler bayern münichde iyice şımarıklık vardı

0

dortmund 4 puan farkla lider 11 hafta sonunda arkasından gelen 3 takım kapasitesi yetersiz şampiyonluk için bayern ile 1 maçını oynadı bayern ile 2 maç olmaması avantaj dortmund için öyle olsa bayern 2 maçı benle diyip kazanarak yarışın içine kolayca dahil olurdu dortmund lige önem verir gereksiz puan kayıpları yaşamazsa şampiyon olur.

0

bu sene iyi futbol oynayarak zirveyi de ele geçiren borussia dortmund kulübü sezonun favorisi konumundadır. en yakın takipçisi olan borussia monchengladbach takımı ise iyi futboluyla ikinci favori takımdır. borussia monchengladbach takımı şu ana kadar evinde mağlubiyeti bulunmamaktadır ve liderin sadece dört puan gerisindedir. ligin alışıldık şampiyonu bayern münih takımı ise inişli çıkışlı bir grafik sergilemektedir. 11 haftası geride kalan bundesligada beşinci sırada kendine yer bulabilmiştir. geçtiğimiz hafta lider borussia dortmund ile deplasmanda oynadığı maçta ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen karşılaşmadan 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı ve şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. sezonun sürpriz iki kulübü üçüncü leipzig ve dördüncü frankfurt da zirve yarışındalar.
henüz ligin 1/3'ü tamamlandığından şampiyonluk için konuşmak erken ama dortmund bu sezon mutlu sona ulaşabilecek en güçlü aday.

0

tabiki almanya'da tek takım var bayer münih dir

0

bu sene almanya ligine bayern munich cok kötü basladı ama benim tahminimce munih toparlancak ancak dortmund takımı böyle giderse sampiyon olan takım dortmund olur sampiyonlar ligindede cok iyi gidiyorlar bende dortmundun olmasi taraftariyim her sene bayern munich olcak diye bir kaide yoktur.

0

kesinlikle münih ama dortmund da zorlayacak bu sene

0

bayern birakmaz cunku borussia dortmund nezaman dususe gececegi belli olmayan bi takim

0

bence dortmund olur bu sene çok iyi gidiyolar

0

bu sene bayern munich kotu basladı dortmund olacak gibi