0

almanya basketbol ligi avrupa da büyük ilgi görmen liglerden biridir. çünkü oyuncu kadrosu olarak pek fazla kaliteli yıldızlara sahip olmayan takımları avrupa'daki takip edilme oranları oldukça düşüktür. bu sene şampiyon olmasını bekledim takımlardan biri de bayern münih takımıdır. şu an için kadrosunda bazı eksiklikler devam ettikleri zaman ikinci yarıda daha başarılı oynarlar ve şampiyonluk yolunda ilerlerler. özellikle almanya liginde savunma ağırlıklı maçları olduğu için izleyicinin hiçbir şekilde tat almada ligler arasında oluyor. tabii ki bu da insanın canını sıkıp hiçbir şekilde zevk almadınız maçı izleyersiniz gelmiyor. bazı yıldız oyuncuları almanya ligi'ndeki takımları getirilip tekrardan biraz olsun lige heyecan gelmesi gerektiğini düşünüyorum. eğer bunlar yapabilir sezer almanya ligi tekrardan izlenmeye devam eder. o pozisyonda pek fazla kaliteli yıldız oyuncuların de geleceğini zannetmiyorum. özellikle almanya taraftarı basketbola pek fazla ilgi duymadığı için statlar tamamen boş kaldığına göre bilirsiniz. o yüzden biraz olsun desteklenip tekrardan almanya ligi'ni kuvvetlendire bilmek için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini düşünüyorum.

0

almanya basketbol ligi ne baktığımız zaman gerçekten zevkli bir lig olmadığını söyleyebilirim. almanya liginde desteklediğim takımlardan biri de bayern münih basketbol takımıdır. çünkü bu sene çok güzel kadro kurduklarını düşünüyorum. yarı dönem içerisinde yeterli transfer geldiği takdirde iyi yerlere geleceklerdir. şu anda ligdeki pozisyonları aslında çok iyi olduğunu görüyoruz. ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlere gelecek bir takım görünümünde.

0

bana göre bu sene almanya basketbol ligi'nde bayern münih takımı şampiyon olacaktır.neden derseniz brose basket iyi bir performans sergilemektedir bayern münih'e tek rakip olan takım şu an için alba berlin'dir.alba berlin geçen sene harika bir basketbol oynayarak şampiyon oldu diye hatırlıyorum.bu sene de harika basketbolunda devam ediyor, ancak bence bu sene bayern münih alba berlin'e şampiyonluğu vermeyecektir. benim düşüncem bayern münih alba berlin finali olacaktır bayern münih alba berlin'ifinalde yenecek ve şampiyonluğa uluşacaktır.