0

almanya ligi ne bakacak olursak eğer, dortmund gerçekten lige çok başarılı bir giriş yaptı. ve ligde geçtiğimiz güne kadar hiç mağlubiyeti bulunmuyordu. 39 puanla liderlik koltuğunda oturuyorlar ve en yakın takipçisine 7 puan fark atmış durumdalar. bana göre dortmund bu farkı eritmeyecektir. ancak geçen gün ligde son sıralarda yer alan fortuna düsseldorf takımını 2-1 yenilerek büyük bir şok yaşadı diyebilirim. ancak ben sene sonunda dortmund'un şampiyonluğa ulaşacağını düşünüyorum.

0

almanya liginde şu anda çok iyi bir şekilde devam eden bir bayern münih takımı var karşımızda. gerçekten çok iyi bir kadro kurdukları için diğer takımlar hiçbir zaman onu kolay kolay yenilediklerini görüyoruz. bu sezon daha büyük bir ihtimalle almanya ligi'nde bayern münih takımı şampiyonluğa uzanacak diye görüyoruz. özellikle evindeki maçlarda gerçekten hiçbir şekilde puan kaybetmeyen bir takım ve taraftarının desteği her zaman arkasına aldığı zaman daha da kuvvetli hale geldiğini görüyoruz. bakıldığı zaman avrupa'da da büyük başarılar elde edebilecek bir takımdır. yarı dönemi girildiği zaman aslında diğer takımların da çok iyi transfer yapması gerekiyor bayern münih gibi kuvvetli bir takıma geçebilmesi için. bunun için de aslında maddi konuda büyük bir destek gerekiyor diğer takımlara. almanya ligi gerçekten izlenmesi gereken bir lig ve genellikle hep gollü geçen maçlar oluyor.

1

almanya ligi sevdiğim liglerin başında gelir. çok kaliteli futbol oynayan kulüplerin olduğu başarılı bir ülkedir. almanya liginde her zaman olduğu gibi ipi göğüsleyecek olan takım yine bayern münih takımıdır. aynı zamanda borisia dortmund takımıda çok iyi futbol oynamasına rağmen bana göre bayern münih takımını geçemeyecektir. bayern münih son on yıla amborgasonu koymuş bir takımdır. bayern münih ayrıca sadece almanya liginde değil avrupa kupalarında da başarılı maçlara imza atmaktadır. bir çok maçını kazanmaktadır. şu anda grupta iyi durumdadırlar. bayern münih takmının beyni olan oyuncular hala çok iyi futbol oynamaktadırlar. forvetleri çok iyi futbol oynamaktadır. özellikle riber, müller harika maçlar çıkarmaktadır. sonuçta hem avrupa maçlarında olsun hem de almanya liginde olsun bayern münih çok iyi maçlar çıkararak mutlu sona ulaşacaktır. almanya liginden eminim. avrupa kupalarında yine final oynar düşüncesindeyim.

0

almanya liginde bu sene bana göre borussia dortmund çok güzel bir futbol oynuyor,ve bu oynadığı futbolun karşılığını hep 3 puan alarak sonuçlaandırıyor. dortmund bu oyununu devam ettirirse eğer senin sonunda bu benim düşüncem en az 10 puan farkla şampiyon olur. neden derseniz bayern münih bu sene çok kötü bir sezon geçiriyor. ligde şu an ikinciler ancak bayern münih için kötü bir sene diye düşünüyorum. özellikle kanat oyuncuları yaşlandı. robben olsun ribery olsun artık bayern münih güzel katkı sağlayamıyorlar. bu yüzden bayern münih çok fazla gol atamamaya başladı. benim düşüncem borussia dortmund çok rahat bir şekilde bu sene şampiyon olacaktır.