0

bazen insanlar bazı şeylere mecbur kalırlar. bazen kendi iyilikleri için bazen sevdiklerinin iyiliği için bir takım fedakarlıkta bulunurlar. severek ayrılmakta ise fayda zarar ölçülüp tartılmalı bazen senin için senden geçerim derler ama düşünmezler ondan geçtiğin kişi gerçekten sen yokken daha mı iyi daha mı kötü. ayrılıklarda kıstas o varken ve o yokken nasıl olduğumuzdur. eğer ayrıldığında gün görmüyor isen bir takım zorlukları beraber atlatmalı he yok ayrıldık ama o hayatına devam edebiliyor ben hayatıma devam ediyorum ediyorum diyorsanız beraber birbirinizi üzüyorsanız çok sevsenizde ayrılırsınız.

0

çok acı bir şeydir sanırim benim şimdiye kadar başıma gelmedi gelenlere allah kolaylık verssin

0

yani konuya göre değişiyor eğer seviyorsan ve arada başa çıkamadığın engeller varsa severek ayrılmak sanırım bu demek. bu engellerde bence aile olmalı çünkü aile en büyük engel ailen istemezse ve iki kişi arasında kalırsan bu şekilde ayrılabilirsin onun dışında bence severek ayrılmak çok da mantıklı gelmiyor seviyorsan her zaman seviyorsun ve sevginin arkasındasındır bence de olmalısındır ama eğer karşında ailen varsa bu başa çıkılacak bir konu değilse büyük bir sorundur.yani kısacası eğer önünde aşamayacağın en büyük sorun ailen ise asla imkan yoksa severek ayrılmak zorunda kalırsın ama benim fikrim konu ne olursa olsun ,eğer gerçekten seviyorsan kesinlikle bırakmamalısın.sonuna kadar gitmelisin.sonrasında pişmanlıklar yaşamamak için.

0

insan sevdiğini bırakmaz, ama bazen bırakabiliyor. yani o insanın iyiliği içindir her zaman bir nedeni vardır. ailesi,veya onun ailesi istememiştir. ayrılmak zorunda kalabiliyorlar. bazen çok nedenler oluyor ilgi goremiyir ,sevgi göremiyor tek taraflı yaşıyor gibi ayrılmak zorunda kalıyor severekte olsa insan ayrilabilir. evet seven insan ayrılamaz demek ki engeller olunca sırf onun iyiliği için ayrilabiliyormuş. sevende ayrılıyor ,sevmeye de.

0

tamamen saçmalık ve sinir bozucu birşey ben şahsen sevmiyorum öyle işleri