0

evet mümkündür olumsuzluklar nedeniyle sevdiğiniz kişiyle bir geleceğiniz olamayacağını göz göre göre kabul edemezsiniz bu yüzden karşı tarafla birbirinizi sevseniz de ayrılmak zorunda kalabilirsiniz

0

mümkündür. imkansızlıklar yüzünden ya da aile baskısı yüzünden insanlar çok sevselerde ayrılmaları gerekebilir.

0

evet mümkündür. çünkü insan bazen sevdiklerinin iyiliği için onları düşündüğü için gitmek zorundadır. bu yüzden mümkündür.

1

bazen öyle olması gerekir ve olur. sevsen de kimi zaman mesafeler engel olur, kimi zaman taraflar ya da dışarıdan bir etki. ne demiş attila ilhan:

''...çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var,
öyle vahşi bir tad ki dayanılır gibi değil,
çünkü ayrılık da sevdaya dahil,
çünkü ayrılanlar hala sevgili...''

ne güzel özetler bazen bir şiir, bir söz durumu.

0

mümkündür birbirinizi sevmenize rağmen birbiriniz için uygun değilsinizdir bunu fark ettiğiniz zaman iki kişinin de iyiliği için ayrı kalmaya karar verilir

0

severek ayrılmak bence mümkün değil .. gerçekten seven zaten ayrılmaz .

1

mümkün bu dünyada ne mümkün değil ki zaten seviyorsun ama sana göre biri olmadığını biliyorsun ya da başka örnekler allah kimseyi öyle bir duruma düşürmez inşallah gerçekten çok zor

0

maalesef böyle durumlar yaşanıyor aile faktörü çevre faktörü o ilişkinin ilerlememesine neden olabiliyor

0

öncelikle allah kimseyi severek ayrılmayı yaşatmasın. illaki severek ayrılanlar vardır ama şahsi fikrim eğer tek taraflı değil de karşılıklı bir aşk sevgi varsa, ayrılmaya neden olacak sorunu çözmek için her türlü yol bulunur.

0

biz sevemeden ayrıldık kardeşim çünkü bize seven hiç olmadı

0

evet mümkün hemen örnek vermek istiyorum. 2016 yıllarında bir intiar girisimi gerceklestirdim. bir takım antidepresan hapı icerek ölmek istedim. o zamanlar bi takım sorunlarımız ve sıkıntılarım vardır ve bunun bir çözüm oldugunu düşündüm. ilaçları içip yattıktan sonra birdan kendimi kaybettim ve gözümü actıgımda hastanedeydim. fenalaştığım için hastaneye kaldırılmışım,midem yıkanmış. içtiğim ilacların tehlikesi yüzünden 1 hafta gözlem altında tutulmam gerekti. bu sıralada sigara içtiğim için sürekli hastane bahcesine cıkmam gerekiyor,fakat kolumdaki serumların cıkması lazım bunun için,bunuda sadece görevliler yapıyor. o hastanede o dönemlerde staj gören birisi vardı benim dikkatimi cekti. ilk gördüğümden beri çok etkilemdim. her bahceye cıkmam gerektigi zaman özellikle onu çağırıyordum serumu cıkarsın diye. git zaman gel zaman o bana bakıp gülüyordu, ben ona bakıp gülüyordum. bi haftalık süre doldu ve hastaneden taburcu oldum. eve gittim ve o günü yatarak gecirdim. ertesi gün faceden bir mesaj geldi. ruh hastası nasıl oldun yazılı bir mesajdı. kim olduguna baltıgımda hastanedeki kız oldugunu gördüm. hastane dosyasından adımı ve soyadımı ögrenmis beni bulmuş. hemen cevap verdim uzun bi müddet konusup,buluştuk zaman gectikce ona olan sevgim cok daha fazla artıyordu. deli gibi seviyordum,fakat ona bunu söylemek istemiyorumdum. bir gün karar verdim ve söyledim ona bunu , oda beni sevdiğini söyledi. bir müddet sevgili kaldıktan sonra nişanlanma kararı aldık ve nisanlandık. kızın ailesi kızının istemediği ve sevmediği bir adama sadece çok zengin diye kızını ona vermek istedi. kız her ne kadar istemesede ailesi zorla ona verdiler. kızın suanda 1 aylık bir cocugu var. cocugun adını benim adım olarak koymuş. severek ayrılmak çok zor arkadaslar.

0

çok geçerli nedenleri varsa mümkündür. allah sevenleri ayırmasın.

0

aslında mümkün olabilir, ama çok zor yani

0

bence bir ilişkide anlaşılamıyorsa mümkündür.

0

mümkündür. ayrılır senden çat diye kalırsın öyle. dönüşü yok.

0

elbet mümkündür insan sadece ayrıldığında kin ve öfkesinden ayrılır

0

evet severek ayrılmak mümkün ama oda çok acil bi sıkıntıya girmiş olduğun zaman ayrılabilirsin yani kısaca böyle.

1

severek ayrılmak diye birşey yoktur bir defa şunu iyice öğrenmelisiniz. bir kişi ayrılıyorsa sevmiyordur. seven insan uzağına kaçmaz asla.

0

severek ayrılan insanda var şartlar uymuyodur aile istemiyordur oda ailesini terk etmek istemiyordur mecbur ayrılacaktır ne yapabilir yani

0

mümkün. karşınızda ki insan sizi sevmiyorsa bu ilişki artık size zarar vermeye başlamışsa sevmeniz birşeyleri değiştirmeyecektir. sevmek bazen herşeyi halletmiyor.