0

her erkek aynı değildir bazıları kaba davranırken diğerleri ise sessiz dir

0

içine kapanık duygularını saklamaya çalışıyordur genelde streslidir ve sessizdir. çünkü sakladıkca içine kapanır ve asosyalleşir. çoğu zaman bunu karşılığını alamayacağı yada tersleneceğinin korkusu ile saklar ve bu yüzden acı çeker.

0

hayattaki en kötü şeylerden biridir sevgisini hissettirmeyen biriyle beraber olmaz. insanların birbirine olan sevgisini göstermesinden daha doğal ne olabilir ki bu hayatta. genelde erkekler bu sevgi gösterme konusunda biraz kapalı kutudurlar. neden sevgisini göstermez bir erkek diye sorulduğunsa ise belki yetiştirilme şeklinden kaynaklı belki dd sevgisiz bir ortamda büyümüş olmasından kaynaklı olabilir. sevgi görmeyen insan elbette ki sevgisini göstermez. ama bilmezler midir ki sevgi kadar güzel bir duygu var mıdır. insanlar birbirlerini sevmelidirler. sevemelidir ki bu dünya böyle güzelleşebilsin. yaşanası bir dünya için sevgi şarttır.

0

sevdigini gizleyen erkege gelmeden once ben seviyorsaniz gizlemeyin cunku bu baskalarina firsat vermektir. oncelikle sevgisini gizleyen erkek kacamak bakiyorsa siz baktiginizda bakislarini baska yone ceviriyorsa, veya size arkadas gibi davranarak korumaci yaklasiyorsa, yani bu şu demek; sizi kiskaniyor korumak istiyor ama yanlis anlayacaginizdan korkuyor o yuzden arkadasca gibi yapiyorsa sevgisini gizliyor demektir. konusmalarindan hal ve hareketlerden de kolayca anlasilabilir bence..

0

sevdiğini gizleyen erkek sürekli o kıza ilgi gösterir ve etrafında dolaşır aptal saptal konuşur ona karşı saçma sapan mesajlar atar ilgisini çekmeye çalışır bide sevdiğini söylemeye utananlar var bunlar ise uzaktan seyreder sevdiğini ona dokunamamanın konuşamamanın verdiği acıyla izler sadece...genellikle terslenmekten ve dalga geçilmekten korktukları için hiçbirşey yapamazlar size bi abi kardeş tavsiyesi herşey için geç olmadan sevdiklerinize sevdiğinizi söyleyin ölüm var..!

0

boyle seyleri yapan kisiler utangac kisilerdir bence bende òyleyim

0

mesela direk gozlerinin icine bakamaz konusurken dili surşter heycanlanir dili takilir bazen ne dicegini bile unutur

0

güvensizliğin başlıca sebeplerinden birisi olabilir aslında bu durum

-1

utangaç ve uzgun biri olur ama bence sevdiyini saklamak iyi bişe deyildir.

0

sakin yüz vermez alttan alır çiçeksi arabalar var gelirken konuş sevgilerini severim devrenmisyom profosor yıllar geçti yine geldim ben mustafa ve menduhu coknseviyorjkm sizde seviyormusuniz aşk her zaman iyidir biraz önce murat çevremle konuştum çok iyi.biri oda benden.yana.hakkim.helel olsun sizde hakkınızı helal edin hepinizi seviyorum yarın nomebetciyim iyi akşamlar saygılar sevgiler allaha emanet olun iyi.geceler

0

her erkek aynı değildir ama konuşurken çekingenlik olabilir sizin durumu anlayıp reddedeceğinizden korkar basit sorular sorar

0

ben eşimden dolayı bana olan sevgisini sakarlık yaptığında daha iyi anlıyorum.ilk tanıştığımız gün hatta az kalsın kaldırımda düşüyordu.o günü asla unutamam.

0

önce sevgilin olup olmadigini ögrenmek icin cekingen davranır olmadigini ogrenirse falan gizli gizli seni izler seni gormek ister eğer gercekten seviyorsa çekingen olur zevk için uğraşırsa direk yazar zaten ama gercekten hoşlanıyorsa sadece seni izlemekle kalır icine kapanır belli etmemeye calisir ama pek beceremez cünkü görmek ister ama ön yargılı da davranmamak gerek belki hoşlanmazdır hoşlanıyorsa zamanı gelince kendisi açılacaktır beklemeye devam et eğer sende ondan hoşlanıyorsan tabi hoşlanmiyorsan yapacak bişey yok nazikçe bunu ona söyleyebilirsin

0

gözlerini sizden kaçırır. iki kelimeyi bir araya getiremez. yanakları kızarır, elleri soğumaya başlar. utangaç halleri vardır. size mesafeli davranmaya çalışır. fakat sizi gördüğünde eli ayağına dolaşır. hem size yakın olmak ister hemde yakınlaşmaktan korkar size. utangaç olur sizi sevdiğini söyleyemez çekinir. söylemeye kalktığında yüzü kızarır.

0

sevdiğini gizleyen erkek umursamazdır yani öyle gibi gözükür sanki karşındakini umursamıyormuş gibi ama aslında öyle değildir aldığı nefesi merak ediyordur deli gibi kıskanıyordur hep iyi şeylerin olmasını ister ama bunların hiçbirini belli edemez çünkü korkuyordur karşındaki insanın gitmesinden korkar çünkü insanlar böyledir kendilerine çok fazla değer verildiğini anladığında bi tarafları kalkar ve cepte muamelesi yaparlar insanı okeydeki ortakları gibi görürler canları istreyince bitirirler isteyince döndürürler bu konu hakkında söylencek çok şey var aslında ama bu kadar yeterli.

0

burada asıl önemli olan sevdiğini veya sevgini kime karşı gizlediğindir. sevdiğini, sevdiğin insana karşı ne kadar belli etmek istemesende bu kişinin elinde değildir. bir insanın gözlerine bakarak hangi niyetle baktığı rahatça anlaşılabilir. ne demişler; " gözler kalbin aynasıdır. "

0

ah be baba öle durumki düşlersinn sonra düşünür dşünür tekrar düşünürsün yakarsın bi cigara dumanda onu görürsün ama açılamazssın ne yapacağını bilmediğin için de normal hayata devam edersin

1

sanırım beni kastediyorsunuz .
utangaç ve ürkek
şüpheli
kaygılı
stresli
aşırı duyarlı
hayal perest
aslında açılmak isteyip hiç açılmayan
seviyordum demek isteyip hiç demeyen .
sadece uzaktan seviyormuş gibi
birde sürekli bahaneler ler kendini kandıran .
bunların ardına hiç kazanılmayan birşeyin
ömür boyu kaybetme korkusu var.
aile
kültür
çevre
baskısı bunların başında gelir

0

istemediği durumlarda kendi düşüncelerini beyan etmek için karşı tarafa şöyle yaparsan senin için daha iyi olur ama yine de sen bilirsin tabirlerini kullanır.ve sürekli sevdiği insanın yanında olabilmek için bahaneler üretir ki bunu seven her insan yapar.karşı tarafın anlamaması için ortak arkadaşlar vasıtasıyla buluşmalar ayarlayabilir vs...

0

çekingen utangaç davranmaktadıadır.. çünklü bu böyledir