1

insanlar birbirlerini sevdiklerini onlara verdikleri değerle belli ederler.özellikle biri bizi seviyorsa bize çok fazla değer verir ve bizi mutlu etmek için çaba gösterir. eğer gerçekten seviliyorsak bir bakışından bile bizi sevdiğini anlayabiliriz.bunun dışında bir kişi sizi seviyorsa eğer sürekli olarak sizin yanınızda olmak ister. asla bahaneler üretmez bahane üretmek yerine sorunlara çözüm üretmeye çalışır. sizin sevmiş olduğu için size karşı olan hoşgörü ve toleransı da çok daha fazla olacaktır. ayrıca mutlu etmek için küçük sürprizler hazırlar. sevgisini belli edecek tarzda sözler sarf eder. bakışlarında her zaman bir anlam vardır size zarar gelmesini asla istemez. sürekli olarak koruyucu ve kollayıcı bir tavır içerisinde olur. üzülmenize istemediği için uyarılarda bulunur ve bir yanlışımızı gördüğü zaman düzeltmeniz için elinden geleni yapar. sizi seven kişiler her zaman sizin en büyük destekçiniz olurlar. yaptıklarıyla söyledikleri asla ters düşmez. söz verdiyse tutar tutamadıysa da telafi etmek için elinden geleni yapar. sizi kırmamak için asla kırıcı sözler söylemez ve ağır hareketlerde bulunmaz. insan sevildiğini zaten bir şekilde hisseder. sevmeyen bir kişiye ya hayatımızda ise bu kişilerin en belirgin özelliği size sürekli olarak bahanelerle gelmesidir. bu kişiler ilişkiyi sürdürmek için yapıcı olmaz aksine yıkıcı tavırlar sergilerler.

0

eğer birbirlerini seviyorsa mutlaka birbirleriyle bakışırlar. ikiside birbirine yanaşmaya başlar. göz göze geldiklerinde utanırlar. burdan birbirlerine belli ederler.

0

üzerine çok düşersiniz ona baktığınız zaman gözlerinin içi güler onun hep yanında olmak istersiniz sürekli konuşmak ister onun adı hiç azından düşmez onun adını duyunca içiniz kıpır kıpır olur

0

ilgi duydugunuzu gozune sokun :d
surekli konusmak istediginizi soyleyin.
maddi degeri kucuk ama manevi degeri buyuk hediyeler alin.