0

olmaz mı eski marka bir arabamız var renault marka bir araba 92 model yazılı kanyon diye bir yer var arabada da hararet sıkıntısı var 2 araba birlikte gidiyoruz öteki araba iyi bir araba ford marka güzel bir araba gittiğimiz yerde dağ yani sürekli tırmanıyoruz araba zorlanıyor giderken bir sıkıntı çıkmadı geri dönüş hava kararıyor geri döneceğiz yola çıktık giderken hava karardı telefonlar çekmiyor öteki araba önde gidiyor arabanın hava filitresine giden boru patlamış beyaz beyaz dumanalr çıkmaya başladı öndeki arabaya selektör ediyoruz ama nafile görmüyor kimseler durmuyor telefon çekmiyor sonra allah yardım etti telefon çekti öteki arabayı aradık geldi bizi çekti korku dolu bir andı ama güzel bir macera olmuştu :)

0

olmaz olur mu ya hemde ne yolda kalmak. bundan bir kaç yıl önce arkadaşlarla piknik yapmaya karar verdik. ankarada yaşıyorum fakat ankaranın uzağında yapalım değişiklik olsun istedik. ilçesine gittik yoldayken yoldan sapmak durumunda kaldık. gideceğimiz yeri bulamadığımız için tarladan saparak gitmeye karar verdik zaten orman gibi yesillik dolu bir yerde yapacaktık pikniğimizi. daha sonra tarlaya sapınca orada çamur olduğunu farketmedik arabamız çamura sağlandı. ama baya uçsuz bucaksız bir yere gelmişiz etrafta kimse yok basbaya tarlanın içindeyiz üstümüz başımız çamur oldu. telefonlarımız çekmiyor orada kaldık anlayacağınız. daha sonra arabayı itmeye çalıştık bir sürü yöntem denedik ama nafile arabayı itemedik. sonra iki arkadaş bizden ayrıldı ve belki yardım buluruz diye yola dogru çıkmaya başladılar . ileride bir köy varmış traktör süren bir amcayla beraber geldiler arabayı çekmek için daha sonra benim piknik için yanımda getirdiğim kalın bir vardı belki atlarız vs. diye o ipin bir ucunu arabaya bir ucunu traktörle bağladık daha sonra traktör yürüdükçe araba da haraket etmeye başladı böylece arabayı çamurdan kurtardık. tabi bu esnada donduk çok üşüdük kış günü delirmiş gibi piknik yapmak nereden aklımıza geldiyse güzel bir macera yaşadık. tabi boşuna mı geldik saat ne kadar geçse de o pikniği yapıcaz dedik. ve pikniğimizi yapıp gittik cok eğlenceliydi.

0

valla hiç yolda kalmadım inşallah da kalmam.

1

ben kaldım hem de muş'ta otobüs tekrar gelene kadar o buz gibi yerde saatlerce bekledim.

1

eskiden otobus ile antalya ya giderken yolda bir trafik kazasi olmustu polisler guvenlik icin trafik akisini durdurmustu yaklasik 1 saat yolda kalmistik.
(arabanin otobusun bozulmasi gibi bir durum ile karsilasmadim cok sukur)

1

bursa-istanbul arası yolculuk yaparken aracımız bozuldu yolda kaldık

0

benim öyle çok anım var ama bir tanesinde şahsi aracımız dağ başında bozulmuştu ve en yakın servis 100 km mesafedeydi. bir şekilde saatler süren uğraş sonucu çekici bulmuştuk. 100 km mesafeyi çekici üstünde gitmiştik.