0

hayata bakış açısı farklı olan biriyle anlaşmak zor olur ama uyumlu biri isen kendisine ayak uydurabilir yada onu kendine uydurarak yaşayabilirsin.

0

kesinlikle zordur öyle zıt kutuplar birbirini çeker edebiyatı yapmayacağım burada. bazen gerçekten doğruları konuşmak gerek. bakış açınız farklıysa eğer bir insanla, aynı dili konuşamazsınız aynı şeyleri yapmak istemezsiniz çünkü aynı şeylerden zevk almazsınız bir kere. yaşam şekliniz ortamınız arkadaşlarınız hobileriniz her şeyiniz farklı olur. haliyle farklı hayatlar farklı yaşam biçimleri kurmak istersiniz ve bir araya gelemeyebilirsiniz. tabii ki çiftlerin evlendikten sonra da yaşamlarına devam ederken farklı özel alanları olmalı fakat hayata bakış açısı farklı, bambaşka olan iki insan zaten ortak bir paydada buluşamayacağından bir arada kalamaz.

0

allah kimseye yalnızlık vermesin. ama bir insanın kendi hayatına uyabilecek insanlar beraber olması daha mantıkldır. hayatına uymayan insanlarla birliktelik ilerde doğabilecek olan sorunları teşkil eder. örneğin bir erkek olarak evleneceğiniz kız çok zengin ise ve erkeğin durumu kötü ise emin ol ne kadar aşık olsanızda hayatınızdan o kızı çıkarın aşk geçicidir sevgi kalıcıdır. ama karnınızı doyuran paradır cebinizdeki paraya şükredecek bir kız ile birliktelik kurmak daha mantıklısıdır. en azından karşınızda zengin değilde fakirlik durumunu bilen bayan ile birliktelik olmak en mantıklısıdır.

0

hayata bakış açısı farklı olan birinden kastınız nedir örneğin ben olumlu biriyim o olumsuz ve karamsar biri . eğer bu anlamda soruyorsanız evet bu benim için bir sorundur . bakış açınızın farklı olduğu bir çok konu olabilir karşımızdaki insanla . zaten dört dörtlük veya her anlamda anlaşmayı beklrmiyorum . çünkü iki gözün arasın da bile bakış açısı farkı vardır . hepimizin düşünceleri farklı olabilir . duygularımızı farklı şekiller de yansıtabiliriz . ama ben kendime en yakın olan bana daha çok benzediğine inandığım ya da bana daha yakın bakış açısı olan biriyle daha iyi anlaşabileceğimi düşünürüm . fikir ayrılıkları tabiki olabilir önemli olan ortak nokta da bir araya gelmektir . ayrıca karşınızdaki insanın anlayışlı biri olması benim için oldukça önemlidir .

0

onemli olan farkli bakis acilari degildir onemli olan farkli bakis acilarina da açik olmak,saygili olmak,karsindaki kisinin dusuncelerine,fikirlerine onem vermektir.sonuc olarak sevdigimiz,bu hayatta bizimle yuruyen arkadaslarimiz ya da ailemiz hepimiz ayni bakis acisina sahip degiliz zaman zaman tabi ki anlasmazliklar olabilir ama onemli olan birbirini kirmadan,anlayisla,sabirla,saygiyla kendini ifade etmek ve dinleyebilmektir bunu ne kadar basariyoruz orasi tartisilir ama keske bakis acilari farkli olsada bundan zarar yerine yararlansak ufkumuzu acsak,sığ düsünmesek,anlayisli olsak kisilere gore degisir sanirim bu durum.

0

hayata bakış acısı farklı olan iki insan hicbir konuda aslaanlasamazlar bunun nedeni ise hayata farklı baktıkları icin hicbir zaman aynı fikirde olmazlar

0

zor olsa gerek çevreler yetişme tarzları farklı oldugu için hayat görüşleride farklıdır diye düşünüyorum..

0

bu durum kimine göre olumlu olur iken kimine göre de olumsuz birtakım şeyler içerir. öncelikle farklı fikirlere sahip kişilerin genel olarak anlaşmaları neredeyse imkansız bir hale gelmiştir. ama bazı zamanlarda bu farklılık daha değişik şekillerde önümüze çıkar. bazı insanların farklılık ile kendilerini karşıdan aldıkları şeyler ile donatırlar. böylelikle hem karşıdaki kişiden alınan ile gelişmişlik artar ve kişiler bir şekilde anlaşırlar. birde anlayışlı insanlarda vardır. bunlar ne kadar ayrıma düşse de her halükarda anlaşma evresine girer.

0

hayır tam aksine farklı fikirleri olan insanları çok severim ve benim ufkumu açarlar. onlardan öğreneceğim çok şeyin olduğunu düşünüyorum.

0

bilmiyorum nasıl baktığına bağlı yani senin düşüncelerinin tam tersiyse biraz zor olur

0

tabiki zordur herşey farklı bakan ile anlaşmak zor ya