0

cok zor olur. yani soyle anlatayim, bir kere bir kisiye guvenimizi kaybettikten sonra kolay kolay bir daha guvenemiyoruz. ama karsi tarafin ona guvrnmemizi saglayacak seyler yaptikca ve desigi givi olursa hersey ilk baslarda yine guven duymam. yani duyarim da yine tetikte olabilirim. asla bir isi tam olarak onun ustune birakmam filan. baya zaman gecmesi gerekir ona tekrar guvrnmem icin. oyle kolay olmayacaktir yani bir kisiye tekrar guvenecegimiz zaman.

0

hiçbir şekilde güveni tekrar nasıl kimse zaten bu devirde insanlara güvenmek çok zor. hani bir insana güveniyorsan o insan senin güvenini yitiriyorsa bir daha asla hiçbir şekilde o insana güvenemezsin. eğer sevdiğin bir insan sonra affedebilirsin ama güvenmek bence çok zor. yani eğer bir insan kendini güvendirme ise karşısındaki kişiye bence güvensizlik yapmaması lazımdı. bence çok yanlış olan bir şey yani zaten bize bu hayat insanlara güvenmemeyi öğretiyor. dediğim gibi yani güvenli tekrar kazanmak imkansız olan bir şey.

0

bence güveni tekrar kazanmak çok zordur. çünkü ne kadar güveniyorum desek de insanın içinde hep bir şüphe kalmış oluyor. eski güven yerine gelmiyor malesef. hep bir acaba ile geçiyor zaman . ben yaşadım gerçekten çok sıkıntılı bir durum ve cok kötü bir durum güvenmek istiyorsun gerçekten istiyorsun ama basaramiyorsun.