0

zor zamanım da yanım da olmayan insan hiçbir şekilde olmasın zaten . eğer bunu bilerek gelmiyor dost olarak yanımda olmak istemiyorsanız evet böyle birinin hayatım da da yeri olmadığını düşünürüm . yani arkadaşlık kurulabilir sadece dostum olmaz benim . fakat müşkül bir durumu varsa o an yanımda da olamıyorsa tabiki anlayışla karsilarim bu ayrı bir durum .

0

benim iyi günümde yanımda olan kötü günümde de olmalı. o olmuyorsa ben hiç olmam.

0

hayır devam etmem. zor günümde benim yanımda olmayan kişi hiçbir zaman yanımda olmasın daha iyi. zaten insanları hep zor günlerimizde tanıyoruz. o zaman yanımızdalarsa işte onlar gerçekten bizi düşünen insanlardır.

0

onu kullanarak tabikide devam etmeli.edilmeli.

0

hayır devam etmem katolikler bile iyi günde kötü günde demesini biliyorlar . biz de iyi günde kötü günde beraber olmayı bilmeliyiz yarın meçhul yarın ne olacağı konusunda net bir bilgiye sahip değiliz bu yüzden de iyi günümüzde bizimle olan insanlar kötü günümüzde bizimle olmadıkları zaman biz de onlar ile olmaya nokta koymalıyız eğer böyle yapmıyorsak açık net ahmağızdır . ilerde bir gün en küçük yerde sizi bırakıp gidebilirler insanlar böyle olduğu sürece onlarla arkadaş bile olmam .