1

hayvan sevgisi olmayan biriyle yapabilir misiniz?

ciddi bir birlikteliğiniz var ve sevginiz hat safhada. ama gün geliyor ve tercih vakti geliyor. sevdiğiniz insan, hayvan dostunuza eziyet ediyor. tercihiniz kimden yana olurdu?

6 cevap
0

hayvan sevgisi olmayan biriyle bir arada olmak istemezdim . yani tabiki kimse sevmek zorunda değil belki hoşlanmıyor olabilirler fakat hayvanlar da birer canlıdır onlara karşı iyi niyet gösterip onlara yardımcı olmamız gerekir . onlar bizim kadar kendini ifade edemez çoğu zaman aç gezer sokak ta üşürler . onlara karşı hassas olmalı ve öyle davranmalıyız . karşımdaki insanında böyle düşünmesini ve yardımsever biri olmasını isterim. hayvanları sevmesini onlara bakmasını yardım etmesini isterim .

0

hayvan sevgisi olmaması demek zaten sevgisizlik anlamına geliyor, yani pek insanlıktan nasibini almamış demek oluyor. merhamet vicdan gibi duygular dan yoksun anlamına geliyor. sevgisiz insanlarla normal bir insan tabii ki yapamaz.

0

yapabilir miyim bilmiyorum çok zor hayvan sevgisi olmayanda insanlara karşı sevgisi de yoktur.

0

hayır yapamam, çocukluğumdan bu yana o canlarla yaşıyorum. vicdanlı olan insan hayvanları sever ve onlara merhamet duyguları ile yaklaşırsa bilki tüm evrene aynı şekilde güzel bakar.

1

hayvan sevgisi olmayan birinin insan sevgiside olmaz yani her türlü insan seven hayvanda sever hayvanlar çok güzel ve güzel şeyler sana karşı yapar en güzeli de bu zaten hayvanı seven insanınida sever ve bakar hayvan sevgisi çok güzel bişey her zaman yapılmalı

1

eziyet olmaz ya orası sıkıntı sevmez ise ona birşey diyemem ama bu sadistliğe doğru gidiyor olay hak kısmına geçiyor sıkıntı olur ayrılırdım bir de üstüne şikayet ederdim hayvan koruma derneklerine linç ettirirdim o derece