0

fuar bir teknoloji ya da ürünlerin tanıtımı için halka sunulan organizasyonlar butünü şeklinde tanımlanabilir ben de genel olarak moto expo motosiklet fuarına gidiyorum her yıl çok da hoşuma gidiyor severek takip ettiğim motosikletleri denemek oradaki havayı solumak benim için ayrı bir tat veriyor ayrıca genelde araba ve tarım fuarları oluyor kitap fuarları da insanlara kitap satma ve insanların kitap okuması için faydalı oluyor diyebilirim . izmir buca'da her sene yapılan tarihi bir fuar olduğunu biliyorum izmir fuarı olarak geçiyor güzel şeyler bunlar böyle aktivitelere katılım göstermekte her zaman fayda olduğuna inanıyorum .

0

fuar çeşitli nedenlere bağlı olarak yeni oluşturulmuş ürünlerin tanıtımı amacıyla çoğunlukla kurulmasına rağmen firmaların kendilerini kamuoyuna hissettirmek için de bazı seminer yada gösteri ve anlatımlar şekillendiği bir nevi panayır olarak değerlendirebiliriz. söylediğim gibi birçok şeyin fuarı düzenlenmektedir. bunlar mesela kitap, araba, tarım, ziraat, ilaç, geleneksel fuarlar vb. dir.

0

fuar bi sürü amacla kurulur kitap fuarı teknoloji fuarı genelde indirimli olur ve kalabalık olur

0

teknoloji fuarları, kitap fuarları, yöresel yemek fuarları olur. hangi alanla ilgiliyse ürünlerini sergilenir.

0

fuar birçok ürünün bşr alanda toplanıp halka sunulmasıdır.

0

fuar hizmetleri orda var izmir'de oyuncaklar var eğlence olsun diye kuruluyor. insanların ,çocukların eğlenmeye hakkı var onlar eğlensinlerndiye kuruyorlar bende çok eğleniyorum. cok da severim fuarı .

0

bir ürünü tanıtmak her hangi bir ürünü satan yerlere fuar denir