0

insanları bilgilendirmek amacıyla yapıldıgını dusunuyorum ben.yoksa kazandıgı 3 kurusu gozumuze sokma gıbı bır amacları olduklarını zannetmıyorum sahsen.

0

arkadaslar ben bunu siteye yeni gelen kisiler için bilgi amaclı yapıyorum. siz yanlış anlamıssınız. bundan sonra yapmam. size iyilik yaramıyor!

0

ne.diyebiliriz ki herkes özgür ister söyler ister söylemez ona kalmış birşey kişiden kişiye değişiyor tabi ben soylemzdim

0

@papatyam34 yazdim soeum kaldirildi. ayrica bunun icin soru acmasina gerek yok. neymis yeni gelenler soruyormus onun icin acmis soruyu. madem yazacaksin soru altinda cevap ver o kisiye. kazandigin mikari sorarsa oyle soyle. her yeni gelen olsukca soru mu acacak?

1

sanırım @normtala ‘yı kastediyon ama o siz soruyorsunuz diye söylüyor kötü bir amacı yok bunu yazacağına keşke direk ismini yazsaydın.buraya yeni üye olan çok sayıda insan var ve haliyle herkes nasıl bir yer olduğunu,kimin ne kadar aldığını merak ediyor oda söylüyor ne var yani bund anlamadım açıkcası.

0

biraz onceki sorum kaldirildi da. o yuzden boyle yazmak zorunda kaldim. ikide bir kazancini su kadar kazandim diye dillendiren yazar hakkinda demek istedim. @atsizbey evet bende bugune kadar bu siteden kazzndiklarimi bugun tuyap mitap fuarinda harcadim :)

1

az önceki soruna cevap yazmıştım ama göndermeden sorun silindi. çok sinir oldum bende :) ben bir sakınca görmüyorum söylesinler zaten yarışmalar oluyor o ekranda aşağı yukarı ne kadar kazandıklarını görüyoruz onlarda öyle mutlu oluyorlar demek ki bırakın söylesinler.

0

ben kötü birşey düşünmüyorum. o sitede oluyordu bence o yazarın kötü bir niyeti yok kardeşim anladn boş ver bence soyliyebilir, özgürdür bu kadar kazandım diyebilir ,bizlerde diyebiliriz bu normal birşey bana göre.

0

yazmamalı, sürekli ücreti yazıyor ne gerek var kardeşim açıklamanı yap isteyen varsa özelden ücreti yaz

1

soru tam net değil ya da ben anlamadım hocam . kazandım yani bir şeyler allah'a şükür inşallah herkese nasip olur diye dua ediyorum . güzel bir şey güzel bir oluşum site sayesinde on tane kitap aldım sahaftan ve mutlu etti beni inşallah daha çok kazanır da daha çok kitap okurum