1

hala sorular görüyorum para kazanan var mı? diye ben 350 tl kazandım?

arkadaslar bir ay bile olmadan 350 tl para kazandım. siteden para kazanmak mümkün.

19 cevap
0

vallahi simdi ne yorum yapacagimi bilemedim. helal olsun @normtala ne diyeyim allah kazanclarinizin devamini erdirsin insallah. bize de soyler misiniz peki? sirriniz nedir yani nasil bu kadar hizli para kazanabiliyorsunuz bu site uzerinden?

0

suan denk en iyi kazanc sagliyan uygulama boyle devam ederse ve daha da iylestirirse daha da aktif uyeleri olacaktir hem o hem biz kazanmaya devam ederiz iki tarafta kazanir ama baska siteler gibi iylestirme yerine bozmaya baslarsa kaybeden kendileri olur suan icin guzel tesekur ediyorum kendilerine ve daha da iyi bir hale getireceklerine inaniyorum

0

ben de genel olarak iyi bir kazanç sağladığını düşünüyorum.mantık çok basit sorular cevapları uzun ve mantıklı cevaplar verdikçe kazançlarımızı artıyor. bence bu arkadaşımız'da böyle yaparak çok güzel paralar kazanmış allah'a şükür bizi değil iyi bir kazanç elde ettik.bu yüzden sorumaniye teşekkürler.

1

ben niye kazanamıyorum ya herkes kopyala yapıştır yapıyor bir metrelik yazılar yapistiyorlar nizde salayız ya yedik

1

yarışmaya katılmak ne demek.bir tür bilgi yarışması mı bu?

0

@normtala çok uğraş veriyorsun demek ki, biz senin gibi olmamız zor görünüyor.yarışmalara katılsan böyle olur, sanırım yarışmalardan yüksek kazanç sağlıyorsun, umarım daha fazla kazanırsın.umarım bu sorumani ekibi daha üst düzey de başarılarını sürdürür ve biz de güzelce kazanç sağlarız.

1

ben yeniyim darısı benim başıma inşallah güzel kazanç alırım

1

haci su sln yarismadsn cekil valla cekil :) :) azicik da biz alalim su ödülleri. napiyorsunuz, yemeden icmeden cevap mi yaziyorsunuz anlamadim ki. valla sonuncu bile olsam yeter. bugun tuyaptaydim pek giremedim bugun ama bugun bana bir firsat verin. giremedim siteye. geriye dustum baya

1

sağol kardeşim allah razı olsun herkese bol kazançlar :)

1

bende 1 haftadır burdayım ve 150 tl ye yakın kazandım.darısı yeni üyelerin başına .

0

@ilyas kardesim hepimize bol kazanclar. iyisin sende iyi. :)

2

hocam helal olsun be, bende senin peşin den geleceğim inşaallah. bakalim ben ne kadar kazanacağım. bakıp göreceğiz artık. rabbim daha çok kazandırsın inşaallah.

0

@poyrazım oglanı öp benim için kardesim. bol kazançlar

1

haha ne güzel işte kazanıyorsun. bizde kazanıyoruz yani şükür diyelim. ben 110 tl kazandim. yarismadan hariç ben üye oldugumda bir hafta girememistim. 8 gündür 110 kazandım işte :) bol kazançlar ozaman hepimize ama iki gündür para kazanamiyorum ,benim oğlum durmuyor.

0

@alperen70 kardesim beni yanlış anladın sen. yeni gelenler sorup duruyor diye bilgi vermek istedim. kusuruma bakmayın.

0

@mustafaagssd sadece 200 tl yarışmadan kalanı soru,cevaptan gelen kazanc.
@semihaa yemin ederim

1

kardeşim anladık kazanıyorsun bizde kazanıyoruz helal olsun sana ama gözümüze sokmamayı ne zaman düşünüyorsun :)

0

gerçekten mi nasıl başardın bu kadar kazanmayı?

0

yarışmaya katılarak mı yoksa soru sorup cevaplayarak mı yaptınız ?