0

denizlispor kurulma tarihi 1966 yılındadır. eski zamanlarda denizlispor'un başarılı olduğunu görebiliyoruz. ama şu anda günümüzde ptt 1'inci ligi'nde top oynamaktadır ve oldukça da bu sene iyi performans sergiliyorlar. eğer bu şekilde devam ederseler ve transfer sezonunda istenilen sonuçlar elde edilirse büyük ihtimalle bir üst lige çıkacaktır. denizlispor'un teknik adamları denizlispor bir üst lige çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. taraftarın her zaman arkasında olduğunu görüyoruz. inşallah eski günlerdeki gibi denizlispor'u başarılı yerlerde görürüz.

0

denizlispor futbol takımı 26 mayıs 1966 yılında ülkemizde denizli'de kurulan bir takımdır. baktığımız zaman süper lig'de çok başarılı dönemler geçirdiler. ancak şu an için ptt 1 lig'de mücadele ettiklerini söylememiz mümkündür. şu an takımın başına yücel ildiz geldi ve bana göre takımı çok başarılı bir sezon geçirdiklerini söylüyorum. şu an takım lig'de 2 sırada ve şampiyonluğu oynuyor. ben sene sonunda şampiyon olacaklarını düşünmüyorum. ancak baktığımız zaman ligi ikinci bitireceklerini düşünüyorum. umarım sene sonunda denizlispor çok özlediği süper lig'e geri döner.

0

denizlispor köklü bir kulüpler arasında yer aldığını söyleyebiliriz. 1966 yılında kurulmuş çok eski bir kulüp olarak bilinmektedir.genel olarak denizlispor gerçekten taraftarı ile ünlü bir kulüp olduğunu söyleyebiliriz.

1

denizlispor futbol takımı 26 mayıs 1966 tarihinde kurulmuştur.