0

juventus futbol takımı 1 kasım 1897 yılında italya'da kurulan bir takımdır. baktığımız zaman juventus takımı gerçekten çok başarılı ve italya'nın köklü takımlarından biri olduğunu söylememiz mümkündür. son 7 sene üst üste şampiyon olan juventus, takımında bu sene kadroya dahil edilen cristiano ronaldo ile kendisini güçlendiren juventus bana göre uefa şampiyonlar ligi'nde çok başarılı bir performans ortaya göstererek bir üst tura çıkmayı başardı. benim düşünceme göre juventus yarı finale kadar gidecektir. ancak yarı finalde elenecektir.baktığımız zaman ligde yine şampiyonluğa koşan juventus bu senede şampiyon olarak ligde üst üste 8 sene şampiyon olarak kırılması zor bir rekora imza atacaktır diye düşünüyorum.

0

juventus kulübü 1897 yılında kurulmuş çok eski takımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. juventus kulübü'nün avrupa'daki ve italya ligi'ndeki başarısı çok fazladır. özellikle juventus kulübü'nün kadrosu tamamen yıldızlarla dolu olduğunu her zaman gördüm. çünkü takımın bir yerlere gelebilmesi için çok yetenekli oyunculara ihtiyacı oluyor. bu sezonda real madrid takımından cristiano ronaldo gibi kaliteli bir oyuncu aldılar ve oldukça iyi bir şekilde ilerliyorlar.

1

italya liginin en köklü takimlarindan biridir. bin sekiz yuz doksan yedi de kuruldu. italya seri a liginde bulunmaktadır m defalarca şampiyonluk yasamistir. siyah beyaz forma renklerine sahiptir. buyuk bir taraftar kitlesine sahiptir . en sevdigim oyuncu pavul nedved ve buffon un takimi hic unuturmuyum size ben ya hayalimdeki takim ya italya seri a sizinler gurur duyuyor . nerdesin gattuso nerde . italya liginde juventus milan maçlarında kalpler durur. italyanlar sert futbolu sever . basarilar juventus . sampiyonlar ligi sampiyonu bu sene sen olacaksin. cristiano ronaldi reisi de aldiniz artik büyük favori sizsiniz tekrardan başarılar...

0

juventus 1 kasım 1897 yılında kurulmuştur