1

bende içiyorum ve yadırganacak bir şey degil bence. cunku bu bir aliskanlik icenlere saygi duymaliyiz bence. ben onceden icmedigim zamanlar icenlere saygi duyuyordum ama yadirgayip sigaraya baslayan insanlarada cok sahit oldum. kınamayın yani siz baslamayacaginizin garantisini veremezsiniz.

0

o iğrenç şeye nasıl para veripte içiyorlar anlamıyorum yani .

0

ben de bir sigara kullanıcısı olarak sigara içenlere karşıyım kendimde içmek istemiyorum ama maalesef kendimize engel olamıyoruz ve içmeye devam ediyoruz sigara bağımlılık yaptığı için başladığını zaman tekrardan bırakamıyorsun çevrendeki insanlar daha bundan çok etkileniyor bu da çok üzücü bir durum ama elimizden geldiği kadar yalnız kaldığımız ortamlarda içmeye çalışıyoruz ve karşımızdaki çevremizdeki insanları etkileme ve çalışıyoruz özellikle çocuklar etkilenmemeye çalışıyoruz çünkü onlar daha çok küçük çok taze ciğerler var ve hemen etkileniyorlar bu etkilenme de onları ileride hastalıklara daha yatkın bir hale getiriyor bu gerçekten çok kötü bir durum olduğu için önlem almaya çalışıyoruz kendi çapımızda

0

kendilerine boş bir duman parçası için zarar verdiklerini düşünüyorum.

0

öyle çok bir şey düşünmüyorum. herkesin hayatı kendine sonuçta ben şimdi kalkıp sigara içmenin sağlığa zararları hakkında konuşsam; kanser olursunuz ölürsünüz desem de herkes yine kendi bildiğini okuyacaktır.

0

sigarayı sevmiyorum diyemem ayda bir eşimle icerim balkonda ama keş değilim üzerime sinen kokusunu sevemem.

0

bırakmaları gerektiğini düşünüyorum hatta kadınsa çocuk yapsın ben sadece o şekilde bırakabildim

0

her kesin kendi fikridir bende kulaniyorum bırakmakta istiyorum amma olmuyor sigara ahlakla yargilanacak bir şey değil dir benim kedim mesela ben siqara içerken beni hep dover o bile icmemi istemiyor amma gel gör ki bırakamıyorum

0

bence sigara icenler kendini zehirledihinin farkinda degiller zararlarini bilmiyorlar.zararlari mesela damarlari tikiyo kalp hastaliklari cikiyor dudak kanserleri olusuyor.ama umursamiyorlar hep icoyollar kimi gunde bir kac tane icerken bazilari pakket paket iciyolar.dusuncelerim bunlar iyi aksamlar.

0

sigara kullananlara hakkında genellikle düşüncem herkesin kendi fikri kendi tercihi. keşke içmeseler ama maalesef ki artık bağımlısı olmuşlar bırakamıyor insanlar.sigara kullananlar hala üzerinde uyarılmasına rağmen kullanıyorlar ya gerçekten çok şaşırıyorum. herhalde hiçbir şekilde dikkat etmiyorlar üstüne. sigara zaten para demek yani hiç gerek yok bence buna. neden sigarayı veriyorlar ki para onun yerine kendi üstüme başıma bir şey alırım daha iyi. özellikle de evli insanlar genellikle içiyorlar ama maalesef ki çocuklarında dahi ayakkabı alamıyorlar maalesef bu yüzden. sigara paralarından kısıpta çocuklarına daha iyi bir gelecek sunabilirler ihtiyaçlarını alabilirler. çok zararlı bir şey sigara insan sağlığına da çok zarar veriyor. o yüzden insanlar zararlı olmasına rağmen bağımlı oldukları için hala içmektedirler. özellikle de akciğer kanserine neden olmaktadır. ileriki yaşlarda bazı rahatsızlıkların görüleceği zaten kaçınılmazdır. o yüzden sigara sağlığa zararlı bir şeydir. bırakamayanlar artık merkezlerde bırak da biliyorlar veya kendi beyinlerinde bırakabilirler iradeli olabilirlerse.

0

valla ben kendi hakkimda ne dusunuyorum;bi dusuniyim :)
zararli oldugu halde iciyorum buda beni huzursuz ediyor.bagimliligin her turlusu kotu ... ya

0

bağımlılık yapan birşey kendimde kullanıyorum ve bence buna başka kimse karışamaz isteyen istediğini yapmakda özgür

0

bence sigara icmek bilmiyorum ama sacma bi olay cunku gidip kazandiklari parayi oraya veriolar biyandanda kendilrine zarar veriyorlar yani bu bilmiyorum kullannnlara nasil geliyor ama bence sacmalik yani insanoglu zaten kendisine ne zarar veriyorsa hep ona mehillidir yani yasak olan hersey onlara cok guzel geliyor falan ama sacmalil yani.

0

ben sigara kullanmıyorum ama kullanan insanlarada kinli bakmıyorum tamam alışkanlık yapmışlar ama sadece kokuları çok pis bence içiyorlarsa kokularınada bir çare bulsunlar olmuyor öyle ama neden içtiklerini çözemiyorum hem ayda en az 300 tlniz gidiyor hemde sağlığınız zarar görüyor kısacası kendi sağlıgınızı kendi paranızla zehirliyorsunuz benim düşüncelerim bu şekildedir.

0

bende içmeyenlerdenim o kadar çok nefret ediyorum ki sigaradan yolda giderken yanımda yöremde içenlere bile aşırı sinirleniyorum çünku en ufak kokusunu alsam faranjitim azıyor nefes almakta zorluk çekiyorum o gün. o yüzden daha da çok kızıyorum sigara içenlere kendi vücutlarına istediklerini yapabilirler ama başkasını etkilemeye hakları yok diye düşünüyorum.

0

acilen bırakmaları lazım.hem maddi zarar hem manevi zarar gerçekten aklı olan şuanda bırakmalı sağlığınızddan önemli değil tütün parçası sonuçta.

0

kendi kendini çabuk nasil öldürürum diye düşünen insanlar gelir aklima bile bile. hayatini mahvediyolar.

0

sigara kullanmıyorum kullananlara da tavsiyem içmeyin

0

sigara kullanmanin çok saçma olduğunu düşünüyorum hem çok fazla para verip sigarayi aliyorlar hem de sağliklarini bozuyorlar

0

sagliga zararli olan bu meleti icmemelerini temennı ediyorum.ben bıraktım ve kurtuldum cok sukur.sizde birakın ve kurtulun bu illetten.sigara insani azar azar öldürür.