0

lise dizileri pek fazla izlemiyor örneğin bir lise dizisi vardı o da izlenmemişti

0

bu diziler genellikle liseye hayatındaki yani lise deki lise öğrenimini tam olarak yansıtmamaktadır.bu dizilerde genellikle çok lüks ve çirkin şeyler gösteriyorlar çocuklara ve herkesi kötü örnek oluyorlar. gençler bu dizilerden çok etkileniyorlar ve gerçek hayatta ailesine okulda çok farklı davranabiliyorlar ve özeniyorlar. bu yüzden ben bu dizileri yazabilir gençlere hiç önermiyorum. bu diziler topluma çok kötü örnek oluyorlar gençler bu dizileri özenerek gösterişli ve şahşahalı bir hayat yaşamak istiyorlar yani bu diziler gerçekten çok kötü çok kötü örnek oluyor gençlik elden gidiyor.

0

çok saçma geliyor bana o diziler nedense lise dizileri ve gençlik dizileri çekilmeli bence topluma kötü örnek oluyorlar .

0

sadece bir tane lise dizisini çok sevmiştim oda arka sıradakiler dizisiydi çok heyecanlı bir diziydi birde not defteri vardı bu iki dizi çok güzeldi

0

bizim burada zaten tutan bır seyın tekrarı her daım yapılıyor.gecmıs zamanlarda arka sıradakıler adli lise dizisi tuttuktan sonra liseli dizilerinde resmen fırlama söz konusu oldu.her kanalda bır liseli dizisi var resmen cidden sınır bozucu.

0

çok yanlış hiç doğru bulmuyorum. o yaştaki çocukları aşka zenginliğe özendiriyorlar.

0

çok sacma ve aynı konuları taşıyan dizilerdir siddetle izlemeyin diyebilirim

0

ilgimi çekmiyor hiçbiri. ülkemizde insanlar boş vakitlerini işe yarar bir şeyler yapmak yerine böyle saçma aşk ve lise dizilerine adadıkları için ülke olarak da gelişmemizin önünde bir engel oluyor. bu dizilerde harcadıkları vakitleri bilim ve teknik ya da sanat için harcarlarsa ülkemiz için daha olumlu sonuçlar doğurur. çocukları olan kişiler de bence çocuklarını her türlü diziden uzak tutsunlar. onun yerine belgesel izleterek daha kültürlü nesiller oluştursunlar.

0

yani biraz abartıldı bu liseli diziler benim düşüncem bu yönde

0

hoşlanmıyorum ilgimi çekmediği içinde izlemiyorum