0

gereği gibi davranmıştır kusursuz her işlemi yapan bir telefon herkes ister para harcamak içindir ihtiyaca doğru yapmistir

0

ben bunun israf oldugunu dusunuyorum.bır telefona en fazla verılmesı gereken mıktarın 2000 tl oldugunu dusunuyorum.bundan fazlası bence ısraftır.neredeyse her model bırıbırının aynısı.icine fazladan bır özellik eklıyorlar al sana bıor oncekınden 1000 tl fazlası yazık.

0

ne düşünecem zengindir diye düşünüyorum :))

0

ben doğru buluyorum şahsen iki senede bir telefon değiştirip zarara girmektense adam akıllı kaliteli bir telefon alıp daha uzun süre kullanırım. iphone 6 ilk çıktığında almıştım 4 sene oldu hala çok sağlam her hangi bir düşme kırılma durumu olmazsa belki bir 4 sene daha kullanılabilir. ne kadar para verirsen o kadar kaliteli ürün alırsın bence.

1

bence en iyisini yapıyorlar. 1.500 tl ye telefon alırsan 1-2 yıl anca kullanırsın, sorunlar başlar ve bol bol başını ağrıtır. her 2-3 yılda bi 1.500 tl verip yeni telefon alırsın yani. ama git bi 4.500 tl ver al bi iphone 7 ve hiç başın ağrımadan 7-8 yıl kullan. hem başını ağrıtmaz hem de uzun vadede daha ucuza gelir. o yüzden eğer bir telefon yüksek paraları hak edecek kalitedeyse o parayı o telefona verip o telefonu almak mantıklıdır

0

o kadar param olsa ve zengin olsam bende alırdım.

0

eğer iş için kullanacaksa alsın paraya acımasın. ama gidip te ben 20-22 yaş arasındaki kişilerin elinde en pahalı telefonları görünce acıyorum onlara... resmen kapitalizmin kölesi olmuşlar diye düşünüyorum.